Ugens bedste sneaker-nyheder – ekstra Supreme-chance, Han Kjøbenhavn-tyngde og Nikes polariserende sål

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – ekstra Supreme-chance, Han Kjøbenhavn-tyngde og Nikes polariserende sål
Supreme x Nike Air Max Tailwind 4

Ekstra chance for Nike x Supreme-hype

Mens teaser-billederne allerede havde givet et godt indblik i, hvordan Supremes bud på 20årsjubilaren Air Max Tailwind 4 kom til at se ud, så gik det selvfølgelig stærkt, når den først blev offentliggjort tidligere på ugen – og når den blev sat til salg hos Supreme i torsdags.


Men hvis du ikke var heldig at komme til fadet dengang, så får du en ny chance (i hvert fald en hypotetisk en) i morgen lørdag, når Nike sætter de to colorways til salg. Det sker klokken 10, og vi forudser mange frustrerende oplevelser med Nikes webshop blandt dem, der håber at sikre sig et par for 1.550 kroner.

Han Kjøbenhavn-designer laver egen Puma-sneaker

De seneste sæsoner har Han Kjøbenhavn haft et imponerende samarbejde kørende med Puma. Nu zoomer de så ind på chefdesigner Jannik Wikkelsø Davidsen, der selv lægger navn til det nye sneaker-samarbejde Alteration PN-1.


Vi så det allerede i januar på catwalken ved Han Kjøbenhavns Paris-debut, men nu er to colorways af de såltunge model sat til salg. De koster 1.000 kroner i Han Kjøbenhavns webshop.

Vetements løber stærkt

Med Salomons comeback er flere trail-sneakers drejet mere imod løbesilhuetter, og det er i den retning, at Demna Gvasalias seneste Reebok-samarbejde også stikker. Især den multifarvede colorway af den nye Spike Runner 200-model kunne godt minde om noget fra Salomons katalog.


I den rene sølvvariant med gul ankelkant får skoen dog også en slags futuristisk lag, som er et sjovt twist. Der er sat tre colorways til salg hos Matchesfashion, men ja, de koster 5.150 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

21 Savage samarbejder med Nike

Det kan sagtens ses som endnu et politisk budskab, når Nike nu stiller sig ved siden af 21 Savage, efter rapperens problemer med de amerikanske integrationsmyndigheder. Og respekt for det. Parterne er tilsyneladende på vej med denne personificerede version af Air More Money, hvor 21 Savage har sat sit aftryk på flere detaljer, som kan ses af billederne ovenfor. Det vides endnu ikke, hvornår eller hvordan skoen bliver sluppet.

ASAP Nast vil også være med

Det kan godt være, at det er ASAP Rocky, der har løbet med mest opmærksomhed i ASAP Mob-crewet, men stilbevidstheden er han ikke ene om, som ASAP Nast slår fast med sit nye Converse-samarbejde.

Udover en mindre tøjkollektion har Nast sat sit præg på Jack Purcell Chukka Mid-silhuetten, der har fået en ekstra markant mudguard og brede snørebånd, som giver den en skate-vibe. Wood Wood har hele kollektionen i sin webshop, inklusive skoene til 1.040 kroner.

Nike Shox Total

Skoen der deler vandene

Shox-teknologien og -looket har provokeret mange, siden den først kom frem i 2000. Nu driller Nike igen med Shox Total- og Shox R4-versionerne, som stadig virker ret polariserende. Godt nok var det futuristiske fjeder-look populært, da det kom ud, men mange har også fundet det klodset eller direkte grimt.

Nike Shox R4

Hvis du hører til på fansiden, så har Naked fået to colorways af begge modeller på hylderne, og de koster henholdsvis 1.200 og 1.400 kroner for Shox R4 og Shox Total.

Adidas fortsætter 4D-eventyret

Den mintgrønne sål føles lige dragende, hver gang man ser den, og det gør vi altså mere og mere, for Adidas sætter langsom produktionen af Futurecraft-sålerne op. Nu lander denne hvide colorway af Alphaedge 4D, der sætter sålen sammen med en Primeknit-overdel og Continental-gummiydersål. Sneakersnstuff sætter silhuetten til salg i næste uge den 28. marts til 2.299 kroner.

Nike henter inspiration i egne rækker

Bagkataloget er så stort, at der altid er inspiration at hente i arkiverne. I forbindelse med årets Air Max Day har Nike skabt dette mix af Air Jordan 3 ‘Tinker’ og den originale colorway fra Air Max 1-modellen. Det enkle resultat har fået et ekstra twist ved, at Swoosh’en kan skiftes ud med tre andre farver. Skoen sættes til salg den 30. marts klokken 9 og koster 1.850 kroner hos Nike.

Aimé Leon Dore sætter farve på New Balance

Designeren Teddy Santis sans for enkelt design med styr på detaljerne kommer også til udtryk på Aimé Leon Dores kommende New Balance-samarbejde om 997-modellen. Her holdes retrofanen højt, mens de 80’er-skæve farver skaber den nødvendige modvægt til det grå/hvide design. Det vides endnu ikke, hvornår samarbejdet lanceres, men Ronnie Fieg har delt nogle billeder i denne uge. Mens du venter, kan du tjekke mere af Santis’ design ud i Wood Woods webshop.

Asics Tiger bringer favorit tilbage

Wood Woods Asics-samarbejde om GEL-DS Trainer OG står stadig som en af vores yndlings-sneakers fra 2017, og nu bringer Asics silhuetten tilbage. Selvom de tre nye colorways ikke helt rammer samme højder som Wood Wood-designet, så version med sølvlogostriberne ikke helt dum. Asics har den og de to andre varianter til 1.000 kroner.

Læs også: Adidas vil have dig til at vælge side før ‘Game of Thrones’-afslutning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af