Adidas vil have dig til at vælge side før ‘Game of Thrones’-afslutning

Adidas vil have dig til at vælge side før ‘Game of Thrones’-afslutning

Du har nok allerede dine favoritkarakterer i ‘Game of Thrones’, og måske også din yndlingsfamilie. Nu sørger Adidas for, at du kan være tydelig omkring dine preferencer, når deres længeteasede UltraBoost-samarbejde kommer i handlen i morgen tidlig.

Allerede sidste år begyndte de altvidende og -afslørende Yeezy Mafia at vise billeder af de kommende ‘Game of Thrones’-sneakers, og mens vi faktisk troede, at de først ville komme i salg samtidig med sæsonpremieren den 15. april, så har Adidas speedet processen op, så de seks nye colorways bliver sat til salg i morgen, fredag klokken 10.

Du kan altså vælge imellem at vise din støtte til en de tre store tilbageværende familier: House Targaryen, House Stark eller House Lannister, mens der også er lavet versioner til Targaryen-dragerne, Night’s Watch og White Walkers.

Uden skelen til seriens handling og eventuelle moralkodeks, så står de tre familie-colorways svagest, og vi hælder mere til White Walkers’ passende, isnende og gennemsigtige detaljer og Night’s Watch’ kontrastfulde hvide mudguard og sål med den sorte overdel, ligesom drageilden på forfoden gør den ellers helt sorte colorway interessant.

Alle colorways koster 1.499 kroner og bliver blandt andet sat til salg i Adidas’ webshop. Herhjemme kan du også få fingre i fire af de seks colorways hos JD Sports.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Raf Simons-farvelade, Drake-teaser og Adidas lover en masse nye Yeezys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af