Drake kanaliserede Tupac-look fra ‘Above the Rim’, da Toronto spillede sig i NBA-finalen

Drake kanaliserede Tupac-look fra ‘Above the Rim’, da Toronto spillede sig i NBA-finalen
Drake jubler under lørdagens kamp i Toronto. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

Der er ingen tvivl om, at Drake er stor basketball-fan – især når det kommer til hans hjemmehold Toronto Raptors, som han også sponsorerer og er ambassadør for. Det handler dog ikke kun om basketball, når rapperen står klar på sidelinjen under kampene, for Drake ved selvfølgelig godt, at folk følger med, så det er også en oplagt mulighed for at lufte nogle opsigtsvækkende outfits.

Lørdag var ingen undtagelse, da Raptors igen besejrede Millwaukee Bucks og dermed avancerede til NBA Finals, hvor de skal møde Golden State Warriors. Her troppede Drake op iklæde en sort hoodie fra det canadiske streetwear-mærke 100 Miles, som er magen til den, Tupac Shakur har på i basketball-filmen ‘Above the Rim’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af NBA on ESPN (@nbaonespn) den

Han havde sorte jeans på ligesom Tupac og sågar også en bandana, men dog om halsen det meste af tiden. Da Raptors havde vundet, og alle bar caps med påskriften ‘NBA Finals 2019’ (det er første gang, Raptors når så langt i turneringen i øvrigt), så fik Drake sat bandanaen rundt om kasketten.

Drake sammen med Torontos bedste spiller Kawhi Leonard. (Foto: Claus Andersen/Getty Images)

Mens Tupacs karakter Birdie i ‘Above the Rim’ er skurken, der taber, så endte Drake altså på den vindende side i lørdagens kamp, selvom mange, især modstanderne fra Millwaukee, har været trætte af den begejstrede fans optræde i løbet af semifinalekampene.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

What a series…

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Drakes version af 100 Miles-hoodien bar en versionering af ‘Cry Me a River’, hvor Torontos stjernespiller Kawhi Leonard indgik. 100 Miles har eksisteret siden 1992 og er sikkert helt tilfredse med den fornyede opmærksomhed, Drake sørgede for.

Tupac-outfittet kom, efter at vi i sidste uge, så Drake modtage en specialdesignet Raptors-jakke til flere millioner. Så det bliver spændende at se, hvad Drake finder på, når hans yndlingshold spiller den første finalekamp på torsdag.

Læs også: Drake får specialdesignet jakke af Toronto Raptors til en værdi af fem millioner kroner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af