Serena Williams blæser igen på French Open-reglerne i nyt Virgil Abloh-outfit

Serena Williams blæser igen på French Open-reglerne i nyt Virgil Abloh-outfit
Serena Williams under første runde af French Open. (Foto: Adam Pretty/Getty Images)

Det er efterhånden blevet en begivenhed i sig selv at se, hvad Serena Williams har på, når hun indtager banen til en Grand Slam-tennisturnering. Især efter at hun sidste år vakte opmærksomhed på Roland Garros i et sort, stramt bodysuit, som efterfølgende fik French Open til at indskærpe sin dress code, har tennisstjernen konstant skubbet til den konservative sports regler.

Til det formål fik hun sidste år en partner-in-crime i Virgil Abloh, der i parløb med hendes sponsor Nike har skabt nogle regelbrydende og opsigtsvækkende outfits til Williams. Det startede med hans balletskørt-inspirerede look til US Open sidste år, og i går spillede Williams så første runde af årets French Open iført et nyt design fra Off-White-designeren og Nike.

Mens formanden for det franske tennisforbund, Bernard Giudicelli, sidste år gjorde det klart, at de gerne ser primært hvide outfits til French Open, så spillede Williams i et sort og hvide grafisk mønster på sin top og det matchende korte skørt. Inden havde hun indtaget banen i en jakke med ordene mor, mester, gudinde og dronning på fransk.

»De er alle ting, der betyder meget for mig og er påmindelser for mig og for alle, der gerne vil gå i den. Bare en påmindelse til alle om, at de kan blive mestre og er gudinder. Det elsker jeg ved den«, sagde Williams i ved en pressekonference.

»Jeg elsker når mode bliver en drivkraft for at dele stærke holdninger. Sammen med Nike og Virgil har vi skabt et stykke tøj, hvis primære mål er at inspirere en ny generation af atleter, hele verden rundt«, siger Williams også ifølge en pressemeddelelse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jakken skulle komme til salg online, ligesom en t-shirt og en cap med påskriften »jeg vil aldrig stoppe« på fransk også er en del af minikollektionen.

Så må vi se, hvordan det franske tennisforbund reagerer på det nye outfit. (Serena Williams vandt i øvrigt sin første kamp mod rusisske Vitalia Diatchenko 2-6, 6-1, 6-0.)

Læs også: Virgil Ablohs tennis-outfit til Serena Williams er en smuk fuckfinger til hendes haters

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af