Snapchat lancerer ny serie om sneaker-kulturen

Snapchat lancerer ny serie om sneaker-kulturen
Off-White x Nike Vapor Street

Snapchat har mistet noget af sit momentum, efter at Instagram har ladet sig inspirere af flere af platformens features de seneste år. Det betyder dog ikke, at Snapchat har tænkt sig at kaste håndklædet i ringen uden at kæmpe.

Et af platformens nyere tiltag er Snap Originals, der har præsenteret en række serielle produktioner, som er lavet i højformat, altså et forsøg på at tage kampen op imod IGTV, Facebook Watch og så videre.

I dag har Snapchat så annonceret serien ‘Kick Life’, der sætter fokus på sneaker-kulturen. Ud fra traileren at dømme er der tale om et show, der igennem sneaker-heads, designere, costumizers og andre sneaker-fans vil sætte fokus på kulturens mange aspekter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det første fulde afsnit er endnu ikke landet, men du kan følge med på Snapchat, hvor det nok popper op snart.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike styrer med flere samarbejder og underlinje

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af