Ugens bedste sneaker-nyheder – trail-modeller, Yeezy og sjov Nike-sketch

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Silas Oda Adler (@silasadler) den

Soulland fortsætter Nike-samarbejdet

Som du nok har bemærket, har der været modeuge i København i denne uge, og på sneaker-fronten løb Soulland med opmærksomheden, da brandet teasede fortsættelsen på deres i forvejen imponerende Nike-parløb.

Det skete med en slangeskindsprintet Blazer Mid, der også udmærkede sig med en stor plys-Swoosh på hælen. Det vides endnu ikke, hvornår den kommer i handlen, men mon ikke det bliver i løbet af de kommende par måneder.

P-6000 slår til igen

Det er en af Nikes bedste modeller i år, der stærkt har ramt ned i den dog efterhånden noget udvandede 90’er-bølge. Med få, men stærke colorways har de ramt plet, og det gør i de igen med de to nyeste, som også benytter sig af neonfarver og sølvdetaljer, som flere af de tidligere versioner har haft held med.


Naked har begge på hylderne til 900 kroner.

Nike gør dig skovklar

Med deres ACG-linje lever Nike højt på modeverdenens fokus på udendørslivet, hvor trail-sneakeren stadig popper op hos mange brands. React Terra Gobe er en af de nyeste modeller fra linjen og blev først lanceret i april. Nu lander der to nye colorways, som stadig udmærker sig ved den vandtætte overdel og det markante snøresystem. Sneakersnstuff har lige sat begge colorways til salg for 1.199 kroner.

Acne er også klar til hiking

Vi ville næppe tage i skoven med et par sko til 4.000+ kroner, men hele outdoor-moden handler nok også mere om at lade som om. Og det kan man i hvert fald i Acne Studios’ nye Berton-sneaker, der med camouflage-platformsål med ekstra snudebeskyttelse og trail-snørebånd låner rigeligt fra æstetikken. Matchesfashion har den til 4.200 kroner.

Brug for mere hiking-gear?

Ja, vi tager lige en til. For vi var allerede glade for Pumas Trailfox, da Han Kjøbenhavn gav sit bud på den sidste år. Nu har Puma så opdateret silhuetten med denne Trailfox Overland, hvor der er skruet op for flere detaljer, som kun gøre modellen endnu stærkere. Puma har den til 1.100 kroner.

Def Jam fejrer jubilæum med en sneaker

Det er lidt en mærkelig tendens, at alt muligt skal fejres med en sneaker-colorway – fra filmpremierer til albumudgivelser. Men altså, nu går Puma og Def Jam sammen for at fejre hiphoppladeselskabets 35 årsjubilæum. Resultatet er denne Clyde Court, som skulle lande i Puma-butikker fra den 28. august. Det vides dog ikke, om den når helt til Danmark.

Nikes nye løbesål

Nike har fornyligt annonceret deres Joyride-sål, som består af en masse kugler, der skulle sikre en god støddæmpning, som lettere skal kunne tilpasse sig din fod og dine behov. Med Joyride NSW Optik er sålen dog allerede taget over i livstilterritoriet med den snøreløse overdel og gennemsigtige mellemsål, der giver et kig ind til de farverige kugler. Naked får two colorways af den nye model til salg fra den 15. august for 1.450 kroner.

Nike leger med en klassiker

Air Max 1 vil altid stå som en vigtig model i Nikes historie, da designeren Tinker Hatfield for første gang åbnede sålen op og viste den dengang nytænkende luftpude i mellemsålen. Som en led i tiden dekonstruktionsbølge slipper Nike nu en version af skoen, de kalder Schematic, hvor nogle af Hatfields oprindelige designnoter er overført på den ellers helt hvide colorway. Undersålen er gennemsigtig, så flere noter kan ses igennem den. Den kommer til salg næste fredag og koster 1.200 kroner hos Nike.

Vivienne Westwood fortsætter Asics-samarbejde

Den kendte engelske designer har allerede sat sit farverige præg på flere modeller, og nu kaster hun sig ud i flere GEL-sneakers. I første omgang lander den altid stærke Gel-DS Trainer OG, der har et colourblocking look af Westwood. Asphaltgold sætter den til salg den 17. august til 1.115 kroner.

Puma fejrer tegneserie

Det er ikke kun Def Jam, der bliver hyldet af Puma. De kipper også med kasketten (eller griner hele vejen til banken) for den nye tegnefilm ‘One Piece: Stampede’, der har premiere i Japan i weekenden. Resultatet er denne ret fede CELL Endura-variant, hvor især det omfattende snøresystem fanger opmærksomheden. Mens skoen kommer til salg i Japan i weekenden i forbindelse med filmpremieren, vides det endnu ikke, om den også lander i Europa.

Næste Yeezy har fået releasedato

Mens vi stadig går og venter på reelle nye modeller fra Adidas og Yeezy-samarbejdet, så har det tyske sportsbrand bekræftet rygterne om, at den næste colorway i rækken bliver ‘Bone White’-versionen af Yeezy Boost 500. Den bliver sat til salg i både voksen-, børne- og babystørrelser den 24. august. Naked har allerede startet deres raffle.

Læs også: Street style: Copenhagen Fashion Week sluttede med stil – også på gaden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af