De ti bedst klædte skuespillere lige nu – fra Timothée Chalamet til Zoë Kravitz

De ti bedst klædte skuespillere lige nu – fra Timothée Chalamet til Zoë Kravitz
Zoë Kravitz til Met Gala i år. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Moden og Hollywood har altid gået hånd i hånd. På den røde løber bliver stjernernes påklædning konstant vejet og vurderet, men mens mange skuespillere slipper deres stilfokus, når kameraerne ikke blitzer, er der andre, der dag efter dag sætter nye standarder for, hvordan vi opfatter stil.

Det er dem, vi zoomer ind på her, når vi forsøger at pege på skuespillere, der har deres egen æstetik, skubber til grænserne og skaber nye tendenser.

Lad os hoppe ud i det.

Yara Shahidi. (Foto: Jennifer Graylock/Getty Images)

10. Yara Shahidi

Yara Shahidi har aldrig været et særligt normalt barn. Mens de andre børn læste Askepot, studerede Shahidi den persiske, koreanske og egyptiske udgave af eventyret. Ni år gammel spillede hun over for Eddie Murphy i spillefilmen ‘Imagine That’, og fem år senere fik hun sit totale gennembrud, da hun blev folkeeje som den ældste datter i komedieserien ‘Black-ish’ – og siden som hovedperson i spinoff-serien ‘Grown-ish’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi) den


I dag, 19 år gammel, er Shahidi en etableret politisk stemme i det amerikanske mediebillede. Hun har startet flere organisationer og initiativer, der hjælper minoritetsgrupper og førstegangsstemmere til stemmeurnerne og orkestrerer mentorhjælp for at få unge kvinder ud af fattigdom gennem uddannelse. Hendes aktivisme har givet hende magtfulde allierede. Michelle Obama skrev en anbefaling til Harvard for at få hende optaget på den prestigefyldte skole, og Oprah udtalte tidligere på måneden, at hun håber, hun stadig lever, når Shahidi bliver præsident.

Yara Shahidi til årets BET Awards i juni. (Foto: Aaron J. Thornton/Getty Images)

Det er svært ikke at få armene ned over den unge superstjerne in spe, der også lyser op i modelandskabet. Hun bærer sin kultur med stolthed. Med modige farvesammensætninger, afslappede silhuetter og en evigt moden udstråling sikrer hun sig også en fortjent plads på vores liste.

Timothée Chalamet stjal opmærksomheden på den røde løber ved filmfestivalen i Venedig tidligere på måneden. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

9. Timothée Chalamet

Med anmelderroste hovedroller i ‘Call Me By Your Name’ og ‘Beautiful Boy’ har Timothée Chalamet etableret sig som et af de største skuespillertalenter de seneste år – og så er han modeverdenens nye kæledægge. Hans nærmest adrogyne rockstjerne-look er stærkt overbevisende, og med sine skarpe ansigtstræk og spinkle facon ligner han noget, der er taget lige ud af en Louis Vuitton-kampagne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Han fungerer som forgangsmand for en ny generation af mænd, der lærer, at mandighed kan være mange ting, og han er ikke bleg for at troppe op i åbne silkeskjorter eller blomstrede jakkesæt.

Timothée Chalamet. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
Millie Bobby Brown og Noah Schnapp til premieren på sæson 3 af ‘Stranger Things’ i Santa Monica, Californien. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

8. Millie Bobby Brown

Netflix-serien Stranger Things er på rekordtid blevet et kultfænomen med sin 80’er-æstetik og sit skæve karakterspektrum. Louis Vuitton-designeren og sci-fi-entusiasten Nicolas Ghesquière vakte opsigt, da han sendte en ‘Stranger Things’-t-shirt ned af catwalken ved brandets SS18-præsentation, og Nike har tidligere i år lanceret et collab med hit-serien.

Millie Bobby Brown til MTV Video Music Awards sidste år. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Modeverdenens fascination kan langt hen af vejen tilskrives kantede karakterer som Dustin (Gaten Matarazzo), Will (Noah Schnapp) og Eleven (Millie Bobby Brown), mens også en mindre rolle som Barbara Holland, spillet af Shannon Purser, ligner noget, der kommer lige ud af en Gucci-reklame med sine forvoksede solbriller og kitsch frisure.

Millie Bobby Brown til et Calvin Klein-show i New York sidste år. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Seriens breakout-stjerne Millie Bobby Brown er bare 15 år, men hun er allerede et af Hollywoods mest stilsikre indslag. Uanset om hun kommer slæbende med en Louis Vuitton-kuffert i et afslappet lufthavnsoutfit med Nike-sneakers og joggingbukser eller sidder på forreste række til et Calvin Klein-show, gør hun det med en utrolig selvsikkerhed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Hun har en aura af coolness, der er svær at adoptere, og det er fuldstændig berettiget, at modebranchen dåner over hende. Hendes stil er alsidig, og modsat andre på listen, der har mere ensartede udtryk, så mestrer Millie Bobby Brown både den røde løber og et mere edgy hverdagslook.

Vincent Cassel og hans kæreste Tina Kunakey til Louis Vuitton-show sidste år i Paris. (Foto: Dominique Charriau/Getty Images)

7. Vincent Cassel

Den franske skuespiller brød igennem som rasende teenager i 90’er-filmen ‘La Haine’, og selvom godt 25 år er gået, siden kultklassikeren havde premiere, er Vincent Cassel stadig lige så relevant som altid. Han fik sit internationale gennembrud med roller i ‘Oceans 12’ og ‘Oceans 13’, og med sine afslappede jakkesæt og sin tilbagelænende superstjerneattitude har han længe været en stilfavorit. Og er det stadig.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Han er så badass, som man kan være, og han formår at bære det med en fransk elegance og forståelse for pasform og materialer. Han viser mænd af den gamle skole, at man godt kan gå op i, hvordan man går klædt, uden at det fremstår forceret eller overgjort.

Jonah Hill til Berlin Film Festival i februar. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

6. Jonah Hill

Han har gang på gang omskrevet modens regler, og selvom han har tabt sig, og det hurtigt bliver en kliché, så viser han, at mode ikke har en størrelse. Han er vokset ud af de stereotype, platte roller fra komedier som ‘Superbad’ og ‘21 Jump Street’, og den mere modne Jonah Hill er klar til at ændre den traditionelle maskulinitet, som han selv forklarede det ved Berlin International Film Festival – iført en lyserød jakke og en blå-ternet striktrøje, som han i øvrigt rockede fantastisk.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Mens mange stjerner har deres bedste looks på den røde løber, formår Hill også at ligne en million, når han handler ind eller tager på stranden, og hans forkærlighed for streetwear har gjort ham til en fanfavorit i den del af modeverdenen.

Lakeith Stanfield til CFDA Fashion Awards i New York. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

5. LaKeith Stanfield

»Kunsten stopper ikke, når filmen slutter. Den begynder først der«, udtalte LaKeith Stanfield til Vanity Fair i fjor. Og så giver det pludselig mening, hvorfor manden, der er blevet kaldt tidens sejeste skuespiller, dukkede op til premieren på successerien ‘Atlanta’ med lædervest, nitter og en skimaske trukket over hovedet.

Lakeith Stanfield til en premiere på ‘Atlanta Robbin’ Season’ sidste år. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Mens mange af Stanfields Hollywood-kolleger ofte synes klædt på af stylister og fremstår fremmede i deres tøj, når de tropper op i på den røde løber, er Stanfield gennemsyret af sin egen bizarre autenticitet, og man er aldrig i tvivl om, at han selv har valgt, hvad han skal have på.

Shia LaBeouf til Toronto International Film Festival i 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

4. Shia LaBeouf 

Shia LaBeouf formår altid at ligne en, der bare har taget det på, der lå øverst i tøjbunken. Han er blevet inkarnationen af normcore, oftest klædt i vintage-tøj med militære referencer, og selv om han end ikke har en Instagram, er hans indflydelse enorm. En fan-account med Shia LaBeouf-outfits har 100.000 følgere, og selv Kanye West er blandt tilhængerne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


»I wish I dressed as fresh as Shia LaBeouf«, rapper Kanye i ‘No More Parties in L.A.’, og LaBeouf har siden fortalt, hvordan Kanye en dag kom til hans hus og tog alt hans tøj. En handling, rapperen kun slap afsted med, fordi han kort forinden havde charmeret LaBeouf og hans mor med en backstage-billet. Hvis Kanyes blåstempling ikke er nok til en plads på listen, så ved jeg ikke, hvad der er.

Donald Glover til verdenspremieren på ‘The Lion King’ tidligere i år. (Foto: Jesse Grant/Getty Images)

3. Donald Glover

Multitalentet er mange ting. Han er komiker, musiker, instruktør, forfatter og skuespiller. Og så er han en af verdens bedst klædte mænd. For mens de fleste for længst havde afskrevet cardigans, v-hals-sweatre og veste som noget, der hørte tidligere generationers garderobe til, redefinerer Glover, hvordan den moderne mand går klædt.

Donald Glover i Cannes sidste år til en visning af ‘Solo: A Star Wars Story’. (Foto: Antony Jones/Getty Images)

Han er ikke bange for farver, og så ligner han altid en, der alt er enormt tilpas i det, han har på. Uanset om det er kulørte jakkesæt, gammelfar-sweatre eller russiske pelshuer.

Glover som sit musikalske alias Childish Gambino sidste år. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Donald Glover er et af de mennesker, der lykkedes med de ting, han kaster sig ud i, men denne gang må han dog nøjes med en tredjeplads.

Zoë Kravitz til Met Gala i år. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

2. Zoë Kravitz

Som datter af Lenny Kravitz og Lisa Bonet blev Zoë Kravitz født til stjernestatus. Alligevel er det lykkedes hende at slippe ud af forældrenes skygge og skabe sit eget navn, og 30 år gammel har hun allerede en attråværdig karriere bag sig og har taget et ekstra skridt op ad karrierestigen med sin rolle i ‘Big Little Lies’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Hun mikser feminine kjoler med punkelementer og har en rå og lidt dyster attitude, der er svært fascinerende og autentisk. Hendes multikulturelle ophav fornægter sig ikke, og hendes lidt mystiske, rockede og stadig stilrene facon gør hende til et af Hollywoods allerstørste stilikoner.

Zoë Kravitz tidligere i år. (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)
Zendaya med sin stylist Law Roach til Marc Jacobs-modeshow i New York i går. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

1. Zendaya

Hendes stylist Law Roach, der også har navne som Celine Dion, Ariana Grande og Tiffany Haddish på klientlisten, har kaldt Zendaya for sin stilmuse, og det er ikke uden grund, at Hollywood dåner over hende. Hun er sexet på en helt naturlig facon, og hun bærer farver og avantgarde silhuetter med den største naturlighed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Vis dette opslag på Instagram

? #TommyxZendaya

Et opslag delt af Zendaya (@zendaya) den


Hun blev først kendt som barnestjerne i Disney Channels ‘Shake It Up’ og har siden fået sit filmgennembrud med rollen som Michelle Jones i Marvels ‘Spiderman: Homecoming’. Hun er kun 22 år, men med sine 56 millioner Instagram-følgere er hendes indflydelse allerede kolossal. Og det er kun godt, for der er ingen som Zendaya, som sætter præcedens for, at man kan gå i lige præcis det, man har lyst til. Bare man hviler i det, man har på.

Zendaya i New York tidligere på måneden. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Læs også: De 10 bedst klædte karakterer i tv-serier lige nu – fra ‘Sex Education’ og ‘Atlanta’ til ‘Killing Eve’

Zendaya til MTV Movie and TV Awards sidste år. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af