Ugens bedste sneaker-nyheder – danske samarbejder, Travis Scott og ny Reebok-sål

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Travis Scott og Nike slipper endelig samarbejde

Vi har efterhånden set billeder af deres Air Jordan VI-collab siden juni, og flere forskellige releasedatoer har været i omløb, men i dag er altså dagen, hvor Travis Scott og Nike satte deres seneste samarbejde til salg.


Hvis du ikke allerede vidste det, så er det for sent at købe det hos Nike, men du får chancen igen lørdag morgen, når svenske Sneakersnstuff sætter modellen til salg – og i børne- og babyversioner. En af skoens fremtrædende features – udover lommen på skaftet – er de lyse, glow-in-the-dark-dele på sålen, sådan lidt Kanye-style. Voksenstørrelserne koster 2.049, børnene kan ‘nøjes med’ 1.199 kroner, mens sneaker-glade babyforældre må betale 579 kroner. Der er også lavet en tøjkollektion i forbindelse med samarbejdet, men den er allerede udsolgt, i hvert fald hos Nike.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Ny Yeezy-model på trapperne

Det er stadig rygter, men den sko, som vi tidligere har kaldt Yeezy Boost 350 V3, skulle eftersigende blive til den helt nye Yeezy Boost 380 og måske allerede lande i handlen den 16. november. Det siger Yeezy Mafia-folkene i hvert fald.

Modellen inkluderer både et Primeknit-sokkedesign og snørebånd på overdelen, mens flere detaljer på både overdelen og mellemsålen lader til at være selvlysende. Releasedatoen er naturligvis ikke bekræftet af Adidas eller Kanye-lejren endnu.

Norse Projects laver nyt Adidas-samarbejde

Det danske mærke oser af fokus på kvalitet frem for hurtige tendenser, og det smitter også ofte af på deres samarbejder, hvor fokus er på materialer og enkelt design. Det gælder også Norse Projects’ bud på Adidas’ Torsion TRDC.
Men mens overdelen er holdt i nedtonede grå og grønne nuancer, så sørger neongule detaljer for lidt spræl, hvilket klæder skoen, som bliver sat til salg i morgen, lørdag, i både butikker og webshop. Den koster 1.200 kroner.

Smykkedesigner laver Converse til vinteren

Det kører meget godt for Yoon Ahn, der fik bredere eksponering, da hendes brand Ambush stod bag smykkerne til Kim Jones’ Dior-debut sidste år. Nu er hun så klar med et friskt bud på Converse Chuck 70 og Pro Leather, der

Chuck 70-silhuetten har fået en ekstra tyk sål og et gummi-look, som går igen på den helt sorte Pro Leather, hvor logoet er holdt diskret i sort lak. Begge sko bliver sat til salg den 19. oktober, men priserne er endnu ikke offentliggjort.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Henrik Vibskov Boutique (@henrikvibskov_boutique) den

Henrik Vibskov sætter farve på Columbia

Det kommer nok ikke som en chok for nogen, at Henrik Vibskov er glad for farver og altid har skubbet lidt til den ofte underspillede danske æstetik. Det gør han absolut også med sit nye samarbejde med udendørsmærket Columbia. Blå, rød og lilla blander sig således med mere klassiske efterårsfarver som gul, orange og grøn, når Vibskov farvelægger Columbia-vandrestøvlen Table Rock.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Henrik Vibskov (@henrikvibskov) den


De to colorways bliver sat til salg i dag i butikken, hvor der er åbent indtil klokken 21 på grund af Kulturnatten, og i webshoppen. Prisen er endnu ukendt.

Adidas laver hverdagsklatresko

Adidas har arbejdet sammen med outdoor-mærket Five Ten siden 2011, og er nu klar med en ny fælles sko, Five Tennie, som er en slags hverdagssko for klareentusiaster. Den kan dog også klare en god vandretur og minder i designet lidt om Nike ACG’s Wildwood. Modellen blander Adidas’ Primeknit på overdelen med Five Tens slidestærke og klatreklare Stealth-sål, så det i hvert fald ikke er skoens skyld, hvis du ikke kommer ud af døren. Den fås i tre coloways og koster 999 kroner hos Adidas.

Palace får egen Reebok-silhuet

Tidligere i år lavede Palace deres enkle take på Reeboks Pro Workout Low, og nu har de så fået lov til at lave deres egen versionerede sneaker, der har fået navnet JK Workout Mid. Sålen og dele af overdelen minder dog mest om Classic Leather-modellen. Den nye silhuet kommer i en hvid og en sort colorway og koster 810 kroner i Palaces webshop.

Reebok debuterer vild ny sål

Den ser næsten ud, som om der er skåret hakker i den på kryds og tværs, og den skulle inkludere tre forskellige teknikker: Floatride Fuel, ZIG Energy Shell, and ZIG Energy Bands, som måske forvirrer en mere end noget andet. Om den kan noget særligt, må tiden vise, men den er i hvert fald i øjnefaldende. Kombineret med den detaljerige og dekonstruktions-agtige overdel med en markant strop hen over vristen har Reebok skabt en med tekniske og futuristiske virkemidler, som passer godt ind i tidens look. Den kommer i salg den 8. november.

Stærk UltraBoost-colorway

Jeg er efterhånden godt mættet på UltraBoost-colorways og opdateringer, men denne All Terrain-version kan alligevel noget. Med colour-blocking-looket, mudguarden og den slidstærke Continental-sål er det bare en rigtig flot sko. Den koster 1.650 kroner hos Footlocker.

Patta sætter præg på Vans-modeller

Denne uges Vans-samarbejde – sådan føles det næsten. Men altså, det er Patta, som nu sender deres bud på Old Skool- og Sk8-Hi-modellerne ud i bredere distribution, når de bliver sat til salg i deres webshop i morgen, lørdag. Det er især den orange take på Old Skool, der har fanget vores interesse med den grafiske mellemsål og sætningen Got Love For All skrev langs snørebåndene.

Læs også: Virgil Abloh designede brudekjolen, da Hailey og Justin Bieber blev gift i sidste uge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af