Ugens bedste sneaker-nyheder – Halloween, Fila-skovtur og Nike-rave

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike er klar til Halloween

Det bliver næppe den sidste af slagsen, men Nike har i hvert fald løftet sløret for en Halloween-version af skateafdelingens Dunk Low. Med græskarorange detaljer, spindelvæv og Trick og Treat skrevet på hælene, så er tonen slået an. Skoen kommer til salg internationalt den 31. oktober i udvalgte skatebutikker og i SNKRS-app’en.

Virgil-hypen fortsætter

Hvis du ikke er så meget til Halloween eller bare gerne vil have en sko, som måske er lidt mere langtidsholdbare, så er der grund til at vente på Virgil Ablohs kommende versioneringer af Dunk Low-silhuetten. Abloh har allerede fremvist modellen med dobbeltsnørebåndene og signatur-zip-tag’en og teaset, at der kommer tre colorways. I denne uge er der så landet gode billeder af den røde variant, ligesom rygterne siger, at de tre versioner skulle komme i salg i denne måned.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YANKEE (@yankeekicks) den

Adidas blander blod med Star Wars

Den 18. december er det igen tid til at finde lyssværdet frem, når ‘The Rise of Skywalker’ får biografpremiere. Det betyder højst sandsynligt også, at vi igen ser et hav af brands, der er klar med merchandise-samarbejder. Adidas bliver et af dem, og i denne uge har to Star Wars-versioner af Nite Jogger-silhuetten ramt internettet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YANKEE (@yankeekicks) den


Der er tale om en R2-D2- og en Stormtropper-version, som begge er holdt forholdsvis enkle i det, så det er de små detaljer, der sender tankerne mod filmuniverset. Mest tydelig branding finder man på pløsen på de to versioner. Skoene er endnu ikke bekræftet, men de forventes at komme i salg tættere på filmpremieren.

Ader Error klar med stærk Puma-silhuet

Trailfox Overland er en af vores yndlings-trail-sneakers i år. Selvom modellen stammer fra 00’erne, er den nemlig blevet genoplivet. Her er det en anden favorit, sydkoreanske Ader Error, som har fået mulighed for at sætte sit præg på silhuetten. Det er nu småting, de har ændret: Brandets signaturblå farve bruges for eksempel på nogle ekstra syninger. Den vinder dog stadig på sit faste look som sålens mange detaljer og træksnørebåndet. Naked sætter den til salg i nat til 1.300 kroner.

Yeezy-nyt

Der er selvfølgelig også lidt nyt fra Adidas og Kanye West i denne uge. En ‘teal blue’-colorway af Yeezy Boost 700 er således den næste i rækken af releases, når den bliver sat til salg næste lørdag. Diverse raffles er i gang hos blandt andre Naked, og prisen er igen 2.300 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den


Samtidig har Yeezy Mafia nyt om versioneringen af silhuetten, der tilsyneladende nu hedder MNVN, og som altså spiller hårdt på 700-brandingen. Ifølge rygtebørsen skulle den komme i salg snart.

Balenciaga slår et slag for sokke-sneakeren

Det er efterhånden nogle år siden, at Demna Gvasalia var med til at skubbe sokke-designet frem i trendhierarkiet. Siden har både de voluminøse såler og trail-looket løbet med de fleste overskrifter (også med Gvasalias hjælp). Nu giver Balenciaga-designeren dog sin Speed Trainer et skub til med en ny version, hvor brandnavnet, der tidligere har stået ret underspillet på ydersiden af sokkeoverdelen, nu er trykt i store bogstaver langs hele mellemsålen. Det nye design er sat til salg og koster 4.670 kroner hos Balenciaga.

OG sokke-sneakeren

Ja, nogle mener, at Bernhard Wilhelm og Camper lagde grundstenen til sokke-designet, da de lancerede deres Himalayan-samarbejde for ti år siden, og det er der sikkert noget om. Nu gør de også selv opmærksom på det, når de fejrer jubilæet med nye versioner af sneakeren, som umiddelbart sjovere, end den er køn. Den fås både med en kort og en lang sok. Camper sælger det nye samarbejde for 2.199 kroner for de korte og 2.799 kroner for de lange.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af BALMAIN (@balmain) den

Balmain laver stort Puma-samarbejde

Det er de store kanoner, Puma ruller ud, når de den 21. november lancerer et større samarbejde med Balmain. Kollektionen er nemlig også skabt i samarbejde med Cara Delevingne, som selvfølgelig også agerer kampagnemodel på de første billeder.


Kollektionen henter inspiration fra boksning, som Cara Delevingne bruger som fitnesstræning og tidligere har brugt i kampagne med blandt andre Puma. Samarbejdet inkluderer selvfølgelig også sneakers. Mens ovenstående virker lidt mere sporty, så har Delevingne en platform-sneaker på øverst, som minder mere om de modeller, som Rihanna havde stor succes med hos sportsmærket.

Der lander nok mange flere detaljer i de kommende uger.

Asics i nyt samarbejde

Vi har tidligere haft optur over C2H4, og nu er det teknisk glade tøjmærke klar med et sub-label kaldet Chemist Creation, der går mindre ekstremt – og sikkert også billigere – til værks. Det er også under det nye mærke, at designeren Yixi Chen har samarbejdet med Asics om to colorways af GEL-Kayano 5 OG. De minder en del i enkeltheden om GmbH-samarbejdet, og detaljer er få – blandt andet brandnavnet på kinesisk – 化學製品 – skrevet på en hælstrop. Naked sætter de to versioneringer til salg i nat til 1.500 kroner.

I skoven med Fila

Fila har de senere år mest været kendt for sin Disruptor 2 med den kraftige sål, der også havde visse trail-elementer. Nu tager brandet dog skridt helt ud i skoven, når de sammen med butikken Footpatrol lancerer modellen Boveasorus 98 AT. Der er – selvfølgelig fristes man til at sige – tale om en versionering af en 90’er-model, som rammer godt ned i tidens trail- og tech-tendenser. Den fås både i en neongul og sort colorway og koster 645 kroner hos Footpatrol.

Tag til rave med Nike

Den nye Ghoswift-model er en del af Nikes eksperimenterende underlinje D/MS/X, som ifølge sportsgiganten skal præsentere grænsesøgende design. Det resulterer her i en model, som eftersigende har hentet inspiration fra 90’ernes ravekultur, ligesom den deler visse ligheder med en løbesko fra netop det årti, Nike Air Ghost Racer.


Den nye model med det vilde net-look kommer i to colorways og koster 800 kroner hos Nike.

Læs også: Nike-løbesko kan blive ulovlig – forbund undersøger sagen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af