Ugens bedste sneaker-nyheder – Star Wars, rappersamarbejder og stærk New Balance-model

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Star Wars, rappersamarbejder og stærk New Balance-model
New Balances 860 V2-model

Kendrick Lamar fortsætter Nike-samarbejde

Efter nogle ret enkle og konceptuelle bud på Cortez-silhuetten er der lidt mere på spil, når Kendrick Lamar nu er klar med en marmoreret version af React Element 55. Hans tidligere sneaker-samarbejder har refereret en del til Crips- og Bloods-bandernes røde og blå signaturfarver, og modsætningerne mødes også her, hvor splitdesignet skabes af et sort og et hvidt marmorprint på overdelen.

Eller ser det React Element-silhuetten, som vi kender den, men med en sål, der har fået et asfalt-look, så det måske stadig er opvæksten i Compton, som rapperen refererer til. Naked får det nye samarbejde på hylderne på tirsdag den 5. november, og skoen koster 1.200 kroner.

Mere fra Travis Scott og Nike

Fra et rappersamarbejde til et andet… Travis Scott har lige sendt sit ‘Cactus Jack’-take på Air Jordan 1 på gaden, og nu kaster han og Nike sig over en anden klassiker, Air Force 1. Der er dog tale om et fuldstændig anderledes design.


Hvor Air Jordan 1 var enkel i sit grønne look med få detaljer som en lomme med lynlås, så er Air Force 1 et regulært kludetæppe. Overdelen er sammensat af materialer som lærred, fløjl, ruskind og læder i forskellige farver og print. Den ekstra pløs over snørebåndene kan eftersigende pilles af.


Designet skulle være inspireret af klassiske arbejdsjakker, ligesom nogle messingknapper på hælstroppen har påtrykt MC for Scotts fødeby Missouri City i Texas. Modellen forventes at komme i salg den 16. november.

Virgil Abloh kopierer Kanye West

Adidas og Yeezy har tidligere sluppet versioneringer af deres sneaker-modeller ud til forskellige territorier, og det er netop den strategi, Virgil Abloh bruger, når han gør klar til at udgive ni bud på Louis Vuitton-modellen LV 408 Trainer.


Det er dog ikke de vilde justeringer, der er lavet. Faktisk tyder alt på, at det blot er ni forskellige farver snørebånd med matchende strop på den rejse-hangtag, der sidder i skoen. Så måske mere et marketing-stunt end den store designåbenbaring, men hey… De ni versioner bliver sat til salg i forskellige storbyer. Seoul-versionen er allerede ude, mens resten lander den 25. november eller 4. december.

Kostadinov sætter farve på Asics

Det er endnu en fortsættelse af et samarbejde, vi er ude i her, hvor internettet har opsnappet billeder af, hvad der forventes at være det næste output fra Kiko Kostadinovs længerevarende Asics-parløb. Denne gang er det tilsyneladende GEL-Korika, som designeren har fingre i, og som vi har set med de fleste tidligere silhuetter, så udmærker han sig ved at sætte knald på farverne.


Der er dog også landet billeder af mere nedtonede og enkle colorways som ovenstående og en sort variant. Det vides dog endnu ikke, hvornår de kommer i handlen.

Adidas løfter sløret for stort Star Wars-samarbejde

For et par uger siden kunne vi vise billeder af to ‘Star Wars’-versionerede Nite Jogger, og nu har Adidas åbnet op omkring, hvad der åbenbart er et massivt samarbejde med den ikoniske sci-fi-filmrække. Over tre drop vil sportsbrandet sætte fokus på tre ‘Star Wars’-elementer. Den første, ‘Lightsaber’, er kommet i salg i dag og inkluderer modellerne Harden Vol. 4, Dame 5, Crazy 1 og Top Ten.

Den 21. november lander der en ‘Space Battle’-pakke, før samarbejdet afsluttes den 29. november med en ‘Character’-pakke, som må formodes også at indeholde den tidligere teasede Nite Jogger. De første silhuetter er til salg nu hos Adidas.

Luksusmudder fra Alyx

Der er mange modehuse, der har fået skæld ud for at lave sneakers, der er designet til at se beskidte ud, samtidig med at de koster flere tusinde kroner. Det skræmmer tydeligvis ikke Matthew Williams. Han har nemlig lavet den ultimative hikingstøvle med sit 1017 Alyx 9SM og Stüssy-samarbejde. For mens alle flirter med udendørslivet, så er det nok de færreste, der har tænkt sig at tage deres luksusfodtøj fra for eksempel Balenciaga eller Prada på, når skoven kalder. Men det kan man altså godt med Williams’ nye støvler. De er nemlig allerede mudrede til, så der er ikke noget at være bange for. Det skulle lige være prisen. De koster 4.300 kroner hos END.

Adidas med Salomon-vibes

Det er også the great outdoors, der kalder, når Undefeated igen samarbejder med Adidas. Denne gang har de lavet en støvler, der har fået navnet GSG9, som har klare udendørs-vibes, og hvis cykelsok-agtige overfrakke, der lukker snørebånd og resten af overdelen inde, også sender tankerne mod et look, vi kender fra Salomon. Den koster 1.050 kroner hos Undefeated.

Regner det i rummet?

Ja, der er klare futuristiske træk over Air Max 720-silhuetten, og de bliver ikke mindre i denne Air Max 720 Horizon-model, hvor snøresystemet er blevet til en markant, multifarvet net hen over foden. Men modellen er, som mange andre for tiden, udstyret med Gore-Tex, så overdelen kan klare sæsonens vind og vejr. Modellen skulle være kommet til salg i USA, men er endnu ikke at finde i Nikes webshop herhjemme.

WondaGurl laver sneakers

Den canadiske producer WondaGurl har åbenbart fået hul nok igennem til at Reebok har tilbudt hende at sætte sit præg på brandets Aztrek 96-silhuet. Resultatet er blevet klassisk, men sjovt. For selvom der primært er tale om en sort colorway, så har hun for eksempel sat udskiftelige velkro-smileys på hælen, som er med til at skubbe lidt til designet.


Modellen er en del af Reeboks ‘It’s a Man’s World’-projekt, hvor de – for at arbejde imod det statement – sætter fokus på kvindelige samarbejdspartnere. Skoen bliver sat til salg hos Reebok til 749 kroner den 5. november.

Udfordrende design fra Nike

Der sker utroligt meget på Nikes Kobe AD 360 FF – for at sige det mildt. Men den detaljerige silhuet er svært dragende, så man får lyst til at gå på opdagelse i designet. Internettet har allerede bemærket ligheden i sålens regnbue-look med den fra Off-White x Nike Blazer ‘Queen’-colorway, som de skabte til Serena Williams. Det er dog næppe det mest interessante ved den vilde sko, som skulle komme i salg den 8. november.

New Balance finder 90’er-model frem

Det er selvfølgelig arkivskabene, der igen vinder, når New Balance genopliver deres 860-model i en opdateret version. 860 V2 rammer stærkt ned imellem en løbesko og et look, som har præget sneaker-billedet i flere år efterhånden. I en enkel sort colorway med sølv og grå detaljer omkring syninger, snørebånd og logo-N’et sendes tankerne også imod Nikes Zoom Vomero 5-silhuet. Naked får den ny model på hylderne den 8. november. Den koster 900 kroner.

Læs også: Årets Halloween-trend på kendisfronten: Klæd dig ud som andre kendisser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af