Ugens bedste sneaker-nyheder – mere Disney, Off-White-teaser og Beyoncés Adidas-debut

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Så lander Beyoncés første Adidas-kollektion

Du har nok fanget det, hvis du har læst med her på siderne. I morgen lander den første Ivy Park-kollektion, siden Beyoncé flyttede brandet fra Topshop til Adidas. Sportsrødderne er de sammen, men kollektionen føles – som vi tidligere har skrevet – som et nøk op.


På sneaker-fronten er det blevet til tre modeller i første omgang: Nite Jogger, UltraBoost og Sleek Super 72, der som en hybrid mellem Samba og Forum var den første, vi så fra samarbejdet.


Nogle af fællestrækkene er den orange farve og det rullede snørebånd, der agerer hælstrop på alle tre silhuetter.

Naked får UltraBoost’en – med den ekstra bærestrop – og to colorways af Nite Jogger på hylder, når klokken slår midnat i dag, ligesom de holder release på kollektionen i butikken i Pilestræde i København.


Kollektionen lander i øvrigt i samme uge, som Adidas har annonceret større samarbejder med både Kerwin Frost og Johan Hill. Nogen vil vist gerne udfordre Nike i år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YOU. (@youthful.unrest) den

Virgil Abloh teaser nyt Air Jordan-samarbejde

Herremodeugen i Paris er i gang i denne uge, og det har blandt andet betydet nyt fra Virgil Abloh med både et Off-White- og et Louis Vuitton-show. På sneaker-fronten er det altid interessant at følge Off-White for hints om nye samarbejder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af LilJupiter (@liljupiterr) den


Det fik vi da også, da et par version af Air Jordan 5 blev spottet til showet. Velkendte Abloh-signaturer som zip-skiltet og ”shoelaces”-påskriften går igen på modellen, der på en af versionerne også refererede Off-Whites AW20-kollektion med udklippede cirkler på overdelen.

Nogle rygter peger på, at den måske kommer i salg omkring NBA’s All Star Weekend i februar, men intet officielt er meldt ud endnu.

Nike overhaler Travis Scott indenom

Eller efter at vi har set billeder af rapperens bud på den nye Air Max 270 Engineered, så har Nike nu sendt de første colorways af modellen på gaden før Scott-samarbejdet. Det er primært overdelen, der har fået en opdatering i forhold til Air Max 270’eren. Her er er sålens bølgende prægninger forsat på overdelen med et design, der minder lidt om det velkendte fra Air Max Plus TN. Sneakersnstuff har to colorways, mens Naked har to andre. De koster omkring 1.300 kroner.

Disney er Gucci utro

I tidens samarbejdsstrøm kan det være svært nok at få opmærksomhed, og når ens samarbejdspartner så ovenikøbet hopper videre til det næste hurtigere, end man kan sige tak, så må det føles endnu sværere. Selvfølgelig har Gucci nok ikke problemer med at få ørenlyd, men det føles alligevel lidt spøjst, at Disney allerede er klar med sit næste collab blot to uger senere – og så især når begge er med Mickey Mouse-figuren.


Men anyway, i hvert fald er Adidas klar med en Stan Smith og Superstar, der har fået en rejseklar version af Mickey Mouse på, hvilket åbenbart er en slags fejring af det kinesiske nytår. Begge modeller koster 1.000 kroner hos Naked, der sætter dem til salg i nat.

Air Max 90 laver byudgaver

City Packs er en fast ting hos Nike – og sikkert også andre brands – og er mere eller mindre en undskyldning for at lave flere colorways af eksisterende modeller. Men en gang imellem kommer der jo bare vildt flotte sneakers ud af det. Nu har Nike lavet en City Pack i forbindelse med 30-året for Air Max 90-silhuetten, og det er åbenbart Paris’ bagere, der er inspirationen her. Lærreddetaljerne på den trippelhvide colorway henviser altså til bagernes uniformer. Den kommer til salg den 30. januar via Nike-app’en sammen med pakkens fire andre colorways.

Helly Hansen fortsætter Puma-samarbejde

Deres første samarbejde sidste år stod stærkt med fokus på den orange signalfarve og trail-silhuetter som Trailfox. Nu sætter Helly Hansen sit præg på en række andre modeller, nemlig LQD CELL, RS-X³ Mid, Ralph Sampson og Future Rider. Denne gang er det en mere nedtonet gul og bordeaux, der binder modellerne sammen. De kommer i salg den 8. februar, og det er LQD CELL, som holder mest liv i trail-looket.

Adidas dyrker slangeskind

Bare rolig, vi behøver ikke at snakke om, at slangeskind er en tendens i sneaker-verdenen. Printet kommer og går, men altså siden Soullands bud på Nike Blazer Mid lavede Nike selv en version med slangeskindsdetaljer, og nu er det så Adidas, der har pakket sin ZX 8000 ind i det effektfulde print. 43einhalb sætter den til salg den 6. februar til 1.050 kroner.

Comme des Garçons slipper allerede Nike-samarbejde

Vi havde optur over Comme des Garçons’ dekontruerede bud på Nike Air Max 95 i sidste uge, og nu kommer den lidt overraskende allerede i salg. I hvert fald hos Dover Street Market der også smider den i deres webshop i morgen, lørdag, fra klokken 12. De tre colorways koster 2.450 kroner.

Puma udvider RS-familien

Med sin nye Rise-model udbygger Puma sin portefølje af sneakers, der inkorporerer den store, boblede RS-sål. Den nye silhuet, som bakkes op af en kampagne med den faste samarbejdspartner Cara Delevingne, blander det sporty med tekniske detaljer som to stropper og ekstra ankelstøtte.


Modellen er kommet til salg i USA, men lander vist først herhjemme den 30. januar, hvor Naked og Rezet skulle få den på hylderne.

Mere kunstnerisk grafik til Reebok

I sidste uge kunne vi fortælle, hvordan den japanske kunstner Kenzo Minami igen havde samarbejdet med Reebok efter 15 års pause. Og der skulle åbenbart ikke gå så lang tid igen, for nu har Reebok allerede sat endnu en silhuet til salg med Minamis grafik på.

Det er Zig Kinetica, der lægger kanvas til, og det lykkes faktisk japaneren at stjæle opmærksomheden fra den ellers iøjenfaldende mellemsål. Reebok sælger modellen for 1.299 kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af