Ugens bedste sneaker-nyheder – James Bond, Gucci x Disney og disco-look

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Off-White er allerede i sommerhumør

Vi forstår godt, hvis Virgil Abloh er træt af vinteren, men altså, det er ikke lige sandaler, der fylder mest i vores bevidsthed pt. Det forhindrer dog ikke designeren i at slippe sandalen ODSY, som altså deler navn med sneakeren ODSY-1000 fra Off-White. De to deler også de markante dutter under sålen, selvom de er mere flade på sandalerne. De kan blive dine for 2.317 kroner hos Browns.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af John Wu aka 小約翰 (@lil_john310) den

Travis Scott teaser Nike Dunk Low

Rapperen er også blevet en magtfaktor i sneaker-miljøet med flere eftertragtede Nike-samarbejder, og 2020 lader til at byde på en Dunk Low fra Travis Scotts hænder. I hvert fald teasede han et par i kortfilmen til det nye ‘Jackboys’-album.

Modellen har et patchwork-look med paneler af paisley-bandanaprint, der eftersigende skulle blive slidt af med tiden og afsløre et asfaltprint nedenunder. Det vides endnu ikke, om eller hvornår skoene sættes til salg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jean Carlos (@solebyjc) den

Adidas leger James Bond

UltraBoost er ofte en go-to-model for Adidas, når det kommer til mere generiske samarbejder. Det så vi sidste år med ‘Game of Thrones’-modellerne, og nu hiver Adidas silhuetten frem for at blande blod med James Bond i forbindelse med den kommende ‘No Time to Die’.

Det virker passende, at UltraBoost’en er holdt i trippelsort, så den er stilet men underspillet som agenten selv. 007-branding på hælen og et pistolløb på pløsen sørger dog for, at universet understreges. Modellen forventes at komme til salg op til filmpremieren i april.

Nike dekonstruerer igen

Det har været en trend længe, men Nike er tilsyneladende lagt fra færdige med at dekonstruere og gentænke deres gamle modeller. Det understreger sportsgiganten med denne Zoom Blazer Mid Edge fra SB-underlinjen.


Udover dobbeltpløsen, som også prydede Sacais Blazer-samarbejde sidste år, så er det især den flyttede Swoosh og de efterladte syninger, der understreger looket. Nike har to colorways til salg for 780 kroner.

Festparat Air Jordan 1

Man kan let argumentere for, at det ville have givet god mening at slippe denne discokugleinspirerede version af Air Jordan 1 op til nytåret, men Nike har åbenbart andre planer. For selvom den festlige version nu har ramt internettet, så er der stadig ikke noget nyt om, hvornår den forventes at blive sat til salg. Hvis du mangler et par sko til dansegulvet, så må du altså vente lidt endnu.

Nike laver ny hybrid

Det lå næsten i kortene. I hvert fald kan det ny synes oplagt, at Nike skulle tage deres gamle Air Max 360 og sætte den sammen med Vapormax-sålen. For hvor 360 havde en fuld luftpudesål, så inkluderede den stadig visse forstærkninger omkring mellemsålen samt en fuld sål under luftpuden. Vapormax er som bekendt skridtet mere kompromisløs i designet. Resultatet er mere eller mindre 360-overdelen med Vapormax-sålen – og det er også nok. Skoen er endnu ikke til salg i Danmark, men flere colorways skulle være på vej.

Nike prøver at minimere forbrug

Altså nej, vi ved godt, at Nike og alle andre sneaker-fabrikanter er ude i en overproduktion, men altså ligesom resten af modebranchen så er sportsgiganten i gang med at kigge på sin forretning og i hvert fald brande sig på at tage miljøet seriøst.


Det er Nike Atsuma et lille eksempel på. Løbeskossilhuetten er nemlig lavet med spejlvendte udskæringer for at reducerer materialespild. Altså er der en påsyet Swoosh på den ene side af skoen og en negativ version på den anden side. Derudover er gummiydersålen fremstillet i genbrugsgummi. Indtil videre er der kun en sort og en hvid colorway til salg hos Nike for 580 kroner, men mon ikke denne farvede version lander snart?

New Balance fortsætter med stærk model

Den var på vores liste over de bedste sneakers fra 2019, som du stadig kan købe, og nu sørger New Balance for, at deres 860 V2 fortsætte successen ind i det nye år. Der er nemlig to nye colorways på vej, som lægger sig i forlængelse af de to første varianter med sølvdetaljer som de bærende detaljer. De nye colorways lander den 15. januar og koster 900 kroner hos Naked.

Air Jordan går futuristisk til værks

Sidste år så vi Promo-Max 720, der tog basketæstetikken godt ud i det ydre rum, og nu bygger Air Jordan videre på æstetikken med denne Aerospace 720, som benytter samme sål, mens overdelen er mindre teknisk, men stadig ligner en mere fremtidsagtig version af en klassisk basketballsilhuet. Ripstop-materialet, der udgør det meste af overdelen er med til at understrege det futuristiske look. Sneakersnstuff sælger modellen for 1.649 kroner.

Gucci samarbejder med Disney

Det er giganterne, der mødes, når Gucci slipper et nyt Disney-samarbejde med Mickey Mouse som omdrejningspunkt i dag. Kollektionen indeholder alt fra tasker og urer til sneakers. For den velkendte tegneseriemus hænger ud på både den klassiske Ace-silhuet, den mere voluminøse Rhyton og en slip-on.


Alt er selvfølgelig forfærdeligt dyrt, men til salg hos Gucci, der også har lavet deres nye kampagne i en af Disneys forlystelsesparker.

Air Jordan 1 som løbesko

Jordan-brandet er efterhånden meget mere en basketball. Det slår det Nike-ejede mærke fast med denne nye løbesko Jordan 85 Racer. Silhuetten er selvfølgelig inspireret af brandets første model og flagskib, Air Jordan 1, som udkom i 1985, og det låner også sin første colorway fra AJ1’s ‘Chicago’-look. Overdelens gennemsigtighed sender tankerne mod ‘The Ten’-samarbejdet med Off-White og fuldender den stærke sko, som er kommet til salg i USA, men som endnu lader vente på sig herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af