Travis Scott og Pop Smoke kører ræs og tager på stripklub i musikvideoen til ‘Gatti’

Sidste uge udgav Travis Scott og hans kreative kollektiv Cactus Jack deres debutalbum med titlen ‘Jackboys‘. Og nu er rapperen klar med musikvideoen til sit samarbejde med Pop Smoke, ‘Gatti’.

I den hårdtslående video kører Scott og Pop Smoke rundt i en Bugatti Chiron, mens neonfarverne skinner ind ad de tonede ruder og slowmotion-effekterne skaber en nærmest psykedelisk atmosfære. Og den drømmende tilstand forøges kun, når hypnotiserende slowmotion-billeder af rystende bagdele, tilsyneladende fra en stripklub, klippes ind mellem billeder af de to rapperes køretur.

Videoen er instrueret af Cactus Jack og White Trash Tyler, der også stod bag videoen til Sheck Wes og Don Tolivers nummer ‘Gang Gang’ – ligeledes fra ‘Jackboys’ – samt kortfilmen til albummet. Se dem herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af