Travis Scott deler kompilation-album ‘Jackboys’ – bl.a. Sheck Wes, Young Thug, Quavo og Offset gæster

Travis Scott deler kompilation-album ‘Jackboys’ – bl.a. Sheck Wes, Young Thug, Quavo og Offset gæster
Travis Scott. (Foto: Scott Legato/Getty Images for Live Nation)

Travis Scott og hans Cactus Jack-kollektiv slutter året af med deres første kompilation-projekt, ‘Jackboys’, der byder på musik fra Cactus Jack Records-artister som Sheck Wes, DJ Chase B, Don Toliver og selvfølgelig Travis ‘La Flame’ Scott selv.

Pladen består af syv numre, herunder et remix af Scotts hit-single ‘Highest in the Room’, hvor Rosalía og Lil Baby gæster. Nummeret ‘Had Enough’ forener Don Toliver med Quavo og Offset, mens Toliver også giver den op på ‘What To Do?’. Sheck Wes og Young Thug har desuden et nummer hver på albummet. Scott kan desuden høres på nummeret ‘Gatti’ sammen med Pop Smoke.

I 2019 markerede Scott sig som en af årets bedst indtjenende hiphop-kunstnere, blandt andet grundet hans verdensturné post-‘Astroworld‘, der bragte ham forbi Roskilde Festival. Rygterne vil vide, at han fortsætter stimen i 2020, hvor han angiveligt skal spille som hovednavn på Coachella.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af