Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike skruer op for farverne, Arkk gentager succes og Virgil Abloh teaser

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike skruer op for farverne, Arkk gentager succes og Virgil Abloh teaser

Virgil Abloh teaser nyt Nike-samarbejde

Parløbet mellem Off-White og Nike har været et af de mest omtalte i sneaker-verdenen det seneste år, og det lader ikke til at stilne af foreløbig. Under Coachellas første halvdel i weekenden teasede Virgil Abloh i hvert fald en ny model, der tager elemtenter fra Air Zoom Terra Kiger-modellen og blander dem med nogle af ‘The Ten’-samarbejdets kendetegn.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Off-White™ Active⁣⁣® (@off___white___active) den

Der kommer tilsyneladende tre colorways af den nye sneaker, som et fuld af vilde detaljer fra den ekstra lange pløs og de to forskellige snøresystemer til undersålens neonfarvede pigge. Endnu en statement-sneaker fra tidens mest ombejlede designer.

Det vides endnu ikke, hvornår skoen kan forventes at komme i salg.

Pusha T til Coachella

Pusha T teasede også på Coachella

Californien-festivalen er en af de helt store musikbegivenheder i USA, så det er selvfølgelig også et oplagt sted at udnytte alle de øjne, der hviler på én. Ligesom Abloh brugte Pusha T opmærksomheden til at vise et muligt kommende samarbejde med Adidas, da han optrådte i et par hvide sneakers, der matchede hans Craig Green-outfit.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Pusha T (@kingpush) den

Efter koncerten delte han ovenstående billede af Ozweego-modellen og skrev ‘see you this summer’, hvilket kunne tyde på, at skoene bliver sluppet i løbet af sommeren og bliver næste kapitel i parternes fortsatte samarbejde.

Endnu en ‘Wave Runner’

Der er også nyt fra manden, der har været med til at bane vejen for de to ovenstående. Kanye West og Adidas har nemlig annonceret endnu en colorway af Yeezy Boost 700, der til en afdæmpede side. Den kommer i salg den 27. april og vil koste 2.300 kroner, som de tidligere. Herhjemme har Naked startet sit First Come First Serve-raffle.

Adidas skaber utopi

Det cirkulære system er nærmest en utopi, som hele modebranchen har jagtet de senere år. Ideen om at kunne genanvende alt i stedet for at skabe nye materialer har stået som en ledestjerne, som dog stadig har synet langt væk i horisonten. Nu har Adidas så pludselig lanceret deres Futurecraft.Loop, der er en løbesko, som minder om UltraBoost’en i design, og som er skabt af 100 procent genanvendt og genanvendeligt TPU (Thermoplastic polyurethane).


Ifølge Adidas betyder det, at de kan rengøre og kværne gamle Futurecraft.Loop-sko og smelte dem om til nyt materiale og skabe nye sko, så cirklen forbliver lukket. I nedenstående video siger en Adidas-repræsentant dog også, at der er mange spørgsmål, og at Adidas ikke har alle svarene. Det er måske også årsagen til, at skoen først forventes en egentlig kommerciel release i sommeren 2021.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tre colorways skulle dog få en beta-release nu, men vi ved ikke, hvordan man får fingre i den. Læs mere om den nye visionære model hos Adidas.

Alexander Wang fortsætter stærkt samarbejde

Adidas har også en god ting kørende med Alexander Wang, der i løbet af ugen har teaset næste del af det fortsatte samarbejde. ‘Season 5’ inkluderer igen en tøjkollektion og sneakers, hvor der i første omgang lander nye colorways af AW BBall og AW BBall Soccer.


Men Wang er også klar med en ny model, AW Wangbody Run, der tager inspiration af retroløbesko, ligesom sålen er en sammensmeltning af Maraton Tech-mellemsålen og Maraton TR-ydersålen, så den får lidt af tidens outdoor-tech-detaljer.


Kollektionen skulle komme i salg på lørdag, hvor Sneakersnstuff i hvert fald får de fire sko på hylderne.

Nike-favorit skruer op for farverne

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har et svagt punkt for Nikes Zoom Vomero 5 SP-silhuet og ofte har undret os over, at den ikke er blevet revet væk alle steder – især efter at Drake blev spottet i den.


Indtil videre har den dog primært været tilgængelig i en ren hvid eller sort colorway, men nu skruer Nike op for farverne. I hvert fald på to ud af de tre nye varianter, der udnytter skoens mange detaljer til at skabe spil i farvenuancerne.


Til at starte med bliver de dog svære at få fat på. END har lavet en lodtrækning om alle tre, som du dog godt kan deltage i, selvom du ikke kan hente skoen fysisk i butikken. De tre colorways koster 1.135 kroner.

Mere Nike-farve

Ja, hvis Nike får lov til at bestemme, så lader det til, at de synes, vi skal have smæk på farverne på vores sneakers her til sommer. Det slår de fast med denne nye colorway af P-6000-modellen, der, selvom den eftersigende er skabt med inspiration fra Pegasus 25 og 2006, minder en del om Zoom Vomero 5-silhuetten.

Den første colorway blev revet væk, og den er siden også blevet teaset i en trippelsort og sort/hvid version, men først kommer denne neonfarvede version altså, som Naked sætter til salg den 27. april til 900 kroner.

Sneaker-sandaler til sommeren

Det er med blandet held, at sportsmærkerne kaster sig ud i sandalversioner af deres sneakers, men tanken er meget sjov. I denne uge har vi set to bud fra Reebok og New Balance. Reebok har skåret lidt i deres Instapump Fury-silhuet og skabt luft omkring overdelens velkendte luftpuder, så tæer og hæl kan dampe af. Indtil videre er modellen i hvert fald til salg hos japanske Atmos.


New Balance er gået anderledes til værks og har skabt tre deciderede sandaler, som blot bruger nogle af mærkets såler og snøresystemer.


De tre modeller, SDL 330, 750 og 900, går fra en klassisk slide til 990’erens inkorporering af brandets BOA-snøresystem, der minder lidt om Pumas Disc-system.


Det vides endnu ikke, hvornår og hvor de tre modeller kommer i salg.

Arkk laver nye colorways af markant model

Det vakte opmærksomhed, da Arkk i starten af året lancerede sin Kanetyk Suede W13. Først og fremmest var det neonfarverne, der markerede en ny retning for det danske brand, men også retro-looket var nyt i Arkks ellers så futuristiske design-dna.


Mens den første colorway, der blev lanceret i samarbejde med berlinerbutikken Overkill, er udsolgt, så er Arkk nu klar med to nye colorways. De tager en mere afdæmpet tilgang til farvekombinationerne, men ellers er silhuetten bevaret. De to nye varianter er kommet til salg i dag og koster 1.050 kroner.

Nikes futuristisk basketsilhuet

Det er Air Jordan, der står bag denne Proto-Max, som tager den tidligere Apex-Utility-overdel og sætter den på Nikes nyeste luftpude, 720. Resultatet, der er en del af brandets Flight Utility-serie, udfordrer basketsilhuetten med et design, der får meget af sit look fra den justérbare hælstrop. Den bliver sat til salg på lørdag klokken 9 hos Nike, hvor den koster 1.650 kroner.

Puma rammer basketballbanen igen

Det kan synes svært at tage kampen op imod Air Jordan på basketbanen, men det afholder ikke Puma fra at prøve. Denne gang er brandet klar med Uproar Spectra, som lader til at tage en del designelementer fra sidste år løbesilhuet, Hybrid Runner Unrest. Basketversionen har dog pakket nogle af mærkets NRGY Beads væk i en særlig hælboks. Indtil videre lader det til, at modellen kun er til salg i baskethøjborgen USA, men må forventes at komme over Atlanten på et tidspunkt.

Læs også: Street style: Carcel indtog Wood Wood

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af