Ugens bedste sneaker-nyheder – mere trail, Comme des Garçons og de der ultraflade såler

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Adidas kører 700 V3 i stilling

Efter at ‘Azeal’-colorway’en landede lige inden jul, ser det ud til, at Adidas og Kanye West starter 2020 med mere fokus på versioneringen af 700’eren. I hvert fald har to colorways ramt nettet, en trippelsort og en anden med gennemsigtige gummidetaljer, som har fået navnet ‘Alvah’.


Sidstnævnte skulle lande i løbet af februar, mens selv ikke rygtebørsen har en releasedato på trippelsortversionen endnu.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YANKEE (@yankeekicks) den

Travis Scotts bud på Air Max 270 React

Billederne har floreret på nettet i noget tid, men nu får I dem alligevel her. Nu er marts begyndt at stå som forventet releasemåned for sneakeren med de mange detaljer. Nogle af de mere iøjenfaldende træksnørelukningen er placeret på pløsen, ligesom sålens guldfarve næsten ser ud, som om den er håndmalet på. Der står selvfølgelig også Cactus Jack på hælstroppen, mens plysmaterialet omkring anklen er en sjov detalje.

Hit the trails

Ja, der er intet, som tyder på, at sneaker-moden er på vej ud af skoven endnu, for der venter stadig mange tekniske og detaljerige trail-silhuetter forude. Hos Reebok er der landet denne InstaPump Fury Trail Shroud.


Den tager den i forvejen eksisterende trail-version af modellen skridtet videre, så den kraftige sål får følgeskab af gamacher, som altså kan tages ud over dele af overdelen og anklerne for ekstra beskyttelse mod kulde og vand. Den fås i to colorways, men indtil videre har vi kun fundet dem i brandets webshop i Hong Kong, hvor de står til 1.475 kroner.


Adidas har med deres Terrex-underafdeling længe cateret til udendørsfolket og nyder selvfølgelig også godt af lookets mainstream-popularitet. Denne Skychaser XT Gore-Tex er måske mindre ekstra end ovenstående fra Reebok, men den er til gengæld meget klassisk og lige efter bogen – på den gode måde – i trail-segmentet. Den koster 1.499 og fås i tre colorways hos Adidas.


Vi slutter denne uges trail-gennemgang i den mere ekstreme ende igen. Nikes pendant til Adidas’ Terrex-afdeling, ACG (All Conditions Gear), er nemlig klar med deres Air Terra Antarktik, der som navnet antyder er lavet til at klare ekstreme vejrforhold.


Bygget på en Zoom-sål, der kravler godt op ad hælen og op på mudguard’en, er overdelen nærmest som en vandtæt Gore-Tex-sok, hvor et markant snøresystem burde holde foden godt på plads. Sneakersnstuff og Naked sætter modellen til salg den 16. januar til 1.800 kroner.

Mere fra Comme des Garçons x Nike

Vi har allerede set billeder af CDG x Nike Air Max 95 i forbindelse med Comme des Garçons’ SS20-show sidste år, men nu er der landet bedre produktbilleder af modellen, som altså også skulle være lige på trapperne.


Den lander i tre colorways og spiller i høj grad på det dekonstruerede look med de flossede kanter og ufærdige syninger. Modellen slå fast, at CDG efterhånden er garant for virkelig stærke sneaker-samarbejder.

Adidas siger igen tak til Run-D.M.C.

Det virker fair at sige, at Adidas Superstar ikke ville have helt den samme ikonstatus, hvis det ikke var for hiphoplegenderne i Run-D.M.C., der for mange nærmest er synonym med læder-sneakeren. Det ved Adidas selvfølgelig godt, og parterne har tidligere samarbejdet i forbindelse med silhuettens 25 og 35 årsjubilæum. I år er det så 50 år siden, at de første Superstars kom i handlen, og rygtebørsen siger, at det – udover Prada x Adidas – betyder et nyt samarbejde med rapgruppen. Hos rygtestarterne Py¬-_rates mener de, at den nye version blandt andet inkluderer et billede af gruppens afdøde dj Jam Master Jay. Den skulle komme i handlen i april.

Nu stopper det!

Eller altså, jeg er nok ikke den store fan af de mere eller mindre mellemsål-løse sneakers, som vi allerede har set fra Yeezy og Vetements, og altså nu Adidas. I denne uge har det tyske sportsmærke nemlig lanceret tennissilhuetten Stycon, der dog ser ud til at snyde lidt.


For der gemmer sig vist en Bounce-mellemsål under overdelens sokkedesign, selvom det ved første øjekast ser ud til, at der bare er sat en sål på en sok. Adidas lægger dog mest vægt på, at modellen har droppet snørebåndene for at skabe en bedre forbindelse mellem foden og skoen. De første colorways er landet og koster 1.099 kroner hos Adidas.

Japansk kunstner laver InstaPump Fury efter 15 år

I 2005 lavede Kenzo Minami et grafisk design til Reeboks InstaPump Fury. Der blev kun sat 500 par til salg, og den er siden blevet solgt til betydelige summer. Nu får fans dog igen chancen for at få fingre i Minamis grafik på en InstaPump Fury, når kunstneren teamer op med Reebok igen. Og resultatet er nærmest vildere end første gang med det grafiske virvar. Asphaltgold sætter modellen til salg for 1.500 kroner den 15. januar.

Stærk Reebok-silhuet vender tilbage

Det er en favorit, som Reebok har fundet frem igen. Run.r 96 forstår at tage trail-inspirationen til sig uden at forsøge at snyde sig til alt mulig udendørs-cool. Tværtimod er den klart mere en bysko. Her låner den dog også de markante farver og aparte farvekombinationer, vi netop kender fra mange trail-silhuetter, hvilket måske ikke passer lige så godt til den – men alligevel… END sælger den til 1.735 kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af