Rød løber: De bedst klædte fra Brit Awards – Billie i Burberry-tern og Lizzo-chokolade

Englands største musikpris tiltrak flere udlandske stjerner, som også var med til at sætte deres præg på den røde løber.
Rød løber: De bedst klædte fra Brit Awards – Billie i Burberry-tern og Lizzo-chokolade
Mabel og Neneh Cherry. (Foto: Joe Maher/Getty Images)
(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Billie Eilish

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg generelt er en stor fan af alt, hvad Billie Eilish gør – og hendes stil og brug af bootleg mode har været et forfriskende pust på diverse røde løbere og generelt. I går var det selvfølgelig passende, at hun indtog London iklædt de velkendte Burberry-tern, som Riccardo Tisci har været med til at få frem igen.

Det var dog ikke et af hendes stærkeste looks – men mindre kan dog også gøre det. Jeg håber dog også, at Billie stadig tør arbejde sammen med bootleg-designere og nogle af hendes grafittiglade, tidligere samarbejdspartnere fremover, for ofte skaber de meget federe looks end de rigtige mærker.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Charli XCX

Som kunstner spiller hun ofte på sin mere rowdy og festglade side, men det er altid sjovt at se, når Charli XCX går helt classy til værks. I går gik hun tyl-vejen, hvor de især var skulderdetaljerne og diamanthalskæden, der løftede looket og klædte det tilbagestrøgede hår.

(Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Hailee Steinfeld

Det var gennemsigtigheden, som Steinfeld gik efter med sin kjole, hvor kunstneriske broderier dog dækkede over de mest private kropsdele. Chokeren og de matchende øreringe sørgede for ekstra detaljer.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Jorja Smith

Helt klart et fantastisk look på Jorja Smith, der er ellers er kendt for at gå lidt mere divavejen med Saks Potts-pels eller satinkjoler. Her var hun dog fuld sporty og psykedelisk med det prikkede bodysuit, der accentuerede kropsformerne – og matchende støvler.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

FKA Twigs

I en helt anden boldgade fortsatte Twigs med at dyrke en slags overdådig barok stil med et af sine bedste looks i denne albumcyklus – ikke mindst takket være den skulpturelle bolero og blondeslæbet.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Harry Styles

Det kan godt være, at det bare er et Gucci-sæt, men det er (som jeg plejer at skrive) fedt, når en mand også vil være med til at lege lidt på den røde løber. Og med en perlekæde, lilla strik og retrokraven, som flere og flere omfavner, så lykkes Styles med at give jakkesættet et fedt twist.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Lizzo

Hun stormer frem og er altid klar på at have lidt sjov på den røde løber. Det så vi med hendes minitasker, og i går hoppede hun altså i en Moschino-kjole, der var lavet som af indpakningen fra en plade chokolade – komplet med en håndtaske, hvor der stod 100%. »Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan jeg smager«, som Lizzo skrev på Instagram.

Det var dog ikke ren sjov og ballade. Kjolen sad godt på hende, og hendes skulpturelle knold passede godt til det samlede look.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Grace Carter

Ja, det er egentlig bare  et fuldt denim-look, som den engelske sanger har på, men altså i hænderne på den engelske designer Rose Danford-Phillips bliver det altså til meget mere – eller det vilde mønstre fjerner næsten fokus på materialerne og skaber et flot og gennemført look.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Yinka Bokinni

Den engelske radiovært gik enkelt, men effektivt til værks. Det er altid noget fed ved kombinationen af rød og lyserød, ligesom Bokinni lykkedes med at blande den stramme kjole med de løse, næsten statement-agtige ærmer. Og så er tatoveringer et fedt twist til ethvert elegant outfit.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Mabel og Neneh Cherry

Mor og datter på den røde løber! Neneh var nærmest hoppet tilbage til 90’erne og var helt badass i oversize blazer og lange shorts, stylet med 90’ernes foretrukne fodtøj, Dr. Martens.

Imens gik Mabel mere glamourøst til værks med den stropløse kjole og en diamanthalskæde, der gemte sig under det løse hår.

(Foto: Joe Maher/Getty Images)

Fleur East

Ligesom Neneh Cherry slog Fleur East (endnu) et slag for oversize blazer-looket – eller det var et fuldt jakkesæt, som det engelske tøjmærke Marr har givet ekstra personlighed med den kunstneriske streg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af