Lizzo tager selvironisk pis på tidens mange minitasker i ny Instagram-video

Lizzo tager selvironisk pis på tidens mange minitasker i ny Instagram-video
Lizzo til American Music Awards i november sidste år. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Udover at Lizzo er en fantastisk sanger, er en af grundene til hendes kometkarriere uden tvivl hendes sans for humor og bramfrihed. Det beviser hun igen med en video, hvor hun på bedste tryllekunstnermanér udstiller den lettere idiotiske modetendens med utroligt små tasker.

Med teksten »Vil I se, hvad jeg har i tasken, bitch?« oploadede hun nemlig en video på Instagram, hvor hun hiver den ene ting efter den anden op af en lillebitte Jacquemus-taske. Først en blyant, så en fjernbetjening og så videre.

Videoen er grineren i sig selv, men det er det selvironiske lag, som gør den endnu bedre. Lizzo har nemlig tidligere spillet på modetendensen, da hun i november sidste år mødte op til American Music Award med en Valentino-taske, der var endnu mindre end Jacquemus-versionen.

Dengang bad vi til, at det måtte blive tasken, som dræbte den noget tåbelige tendens, men altså, måske er det okay, at den ikke er forsvundet endnu, hvis det betyder, at vi kan få Lizzo til at lave grin med fænomenet i stedet for.

Kjolen har Lizzo i øvrigt tidligere haft på i forbindelse med hendes første koncert i 2020 i Australien og blander igen hendes faste stylist Marko Monroe og hendes hang til det sexede med bondageelementer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af