Ugens bedste sneaker-nyheder – 3d-farve, Superstan og næste Virgil-samarbejde

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Virgil viste nyt Air Jordan-samarbejde

I går holdt Off-White show under modeugen i Paris, og mens resten af kollektionen udfordrede vores kassetænkning, så bar flere modeller også en cremefarvet version af Air Jordan 4, der umiddelbart var en af de mere straight looks fra Virgil Ablohs fortsatte Nike-samarbejde.


Det vides ikke, hvornår skoen bliver sat til salg, men flere mener at vide, at der bliver tale om en ‘kvindemodel’, hvilket altså blot betyder, at den nok kun fås op til en størrelse 41-42. Under alle omstændigheder er det en flot, nedtonet colorway.

Adidas farver 3d-sål

Vi har længe haft optur over den 3d-printede Futurecraft-sål, og nu er Adidas klar til at tage den ind i en ny fase. For det første er den nye 4D Run 1.0 blevet markant billigere end de tidligere modeller med sålen, så prisen nu er 1.699 kroner. Samtidig har Adidas for første gang tilladt en anden farve end den tidligere lysegrønne, så sålen nu ses i en sort variant. Adidas har den nye silhuet på hylderne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

MORPH 4D DEGRADÉ #GODLVLPLUG ?

A post shared by GODLVL_ (@godlvl_) on

Og noget tyder på, at vi kommer til at se Futurecraft-sålen i flere farver i år. I hvert fald har ovenstående billeder af en kommende ZX 4D med en blå sål ramt internettet. Infoen er dog stadig begrænset.

Ny 380 fra Kanye

Der er efterhånden kommet så meget skik på og kog i Yeezy-fabrikken, at Kanye og Adidas har skabt et konstant flow af colorways. Næsten i rækken lader til at blive en ny version af Yeezy Boost 380, som Hypebeast i hvert fald siger lander den 25. marts. Den lidt disede farvekombination har fået navnet Mist og skulle blive sat til salg på Yeezy Supply og hos udvalgte Adidas-forhandlere.

Adidas laver hybrid af klassikere

Det er næsten mærkeligt, at det ikke er sket før. I hvert fald set i lyset af sneaker-mærkernes hang til hybrider, som en forholdsvis enkel måde at skabe ny hype ud af gammelt design. Men altså, det er vist først nu, at Adidas har sat sig for at blande to af brandets største ikoner, Stan Smith og Superstar. Parringen sker i forbindelse med Superstars 50-årsjubilæum, og det er altså snuden fra jubelaren, som er blevet sat på tennissilhuetten. Adidas sælger den for 899 kroner.

Mere fra Nike og CDG

Det er et af tidens bedste fortsatte sneaker-samarbejder, men jeg er nok ikke den største Waffle-fan, så det er lidt svært at få optur over denne Waffle Racer. Den fortsætter dog det lidt ufærdige, proces-look, som Comme des Garçons også dyrkede med deres seneste version af Air Max 95. Her er det Swoosh’en, der har flossede kanter. Den skulle komme til salg snart hos Dover Street Market, men mens du venter, kan du jo lige overveje Air Max 95’eren, som butikken stadig har til salg.

A-Cold-Wall finder basketinspiration

Samuel Ross har ofte talk om sin arkitektoniske inspiration, og det er også den fransk-schweiziske arkiekt Le Corbusier, der har lagt navn til denne rene luksus-sneaker fra A-Cold-Wall. Der er dog også lidt basket-vibes over den med stroppen og hi-top-silhuet. Brugen af læder og ruskind skaber en flot kontrast. Den kan købes for 2.900 kroner i A-Cold-Walls webshop.

Når designelever får frit spil

Nogle gange er det godt med friske øjne på tingene, og det har måske været tankegangen hos Puma med dette samarbejde med den velkendte London-modeskole Central Saint Martins. Her har nogle af skolens elever få lov til at komme med bud på RS-X³, Future Rider og Ralph Sampson Low.


Resultaterne er inspireret af truslen om vandmangel i den moderne verden, hvilket især er tydeligt på Ralph Sampson-silhuetten, mens Future Rider-versionen tager Virgil Ablohs brug af ekstra snørebånd på flere af sine Nike-samarbejder skridtet videre med tre forskellige snøre.


Samarbejdets tre modeller skulle komme i salg den 19. marts hos Puma.

Den umulige vandresko

Der er noget sjovt ved diverse livstilsversioner af outdoor-gear – men altså, det er også bare flot, når den Seoul-baserede tøjbutik Kasina her Adidas’ Terrex Free Hiker og gjort den trippelhvid men nogle få farvede snøre-loops. Det er i hvert fald svært at forestille sig noget mere upassende fodtøj til en vandretur, men til gengæld en flot – og trend-følgende sneaker, som også er bygget til lidt af hvert med Boost-mellemsål og Continental-sål. Naked sælger den fra på søndag til 1.700 kroner.

Reebok udvider Pump-registreret

Pump-systemet har altid tilført noget unikt til Reeboks silhuetter, og det gælder også den nye tennisinspirerede Pump Court, hvor luftpumpen akkompagneres af en plastiskstrop, som tilsammen erstatter snørebåndene. Modellens første colorway kendetegnes ellers ved Reeboks signatur rød, blå og hvide farvesammensætning, mens det sort og hvid ternede giver forfoden et visuelt knæk. Skoen skulle komme til salg på søndag, men vi ved endnu ikke, om det også gælder i Reeboks danske webshop.

Rekonstruktion igen, igen

Ja, vi har efterhånden set rigtig mange bud på brugen af konstruktion/dekonstruktion i sneaker-design de senere år. Men det kan stadig virke forfriskende, når nogen bruger tilgangen til at skabe et overraskende look. Samtidig kan det på en ret enkel måde fremvise nogle designtanker, som vi almindeligt dødelige måske glemme at give opmærksomhed – og så kan det også bare være flot og en fint afbræk fra, hvad der trods alt stadig er normen. Det er denne Nike Air Force 1 et godt bud på. Den bliver sat til salg den 12. marts hos Nike og koster 900 kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af