Janelle Monáe vandt kendisspillet i Paris med sin tidligere hang til grafiske looks

Janelle Monáe vandt kendisspillet i Paris med sin tidligere hang til grafiske looks
Janelle Monae og Usher til Balmains show i Paris Fashion. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ingen modeuge uden musikere og skuespillere på første række ved de store modeshows. De låner deres cool til brands og får både penge og opmærksomhed retur.

Ved den sidste af de fire store modeuger, som sluttede i Paris i denne uge, var det især Janelle Monáe, der lykkedes med at stjæle billedet med flere stærke looks.

Musikeren trodsede udbruddet af coronavirus i den franske hovedstad og dryssede sit stjernestøv ud over blandt andet Chanel, Stella McCartney, Valentino, Thom Browne og Balmain.

Det er selvfølgelig kutyme, at kendisserne tropper op til disse modeshows i designerens tøj, men det lykkedes alligevel Monáe at holde fast i sin egen stil. Faktisk sendte flere af hendes outfits tankerne tilbage på de stramme grafiske og sort/hvide looks, som hun dyrkede i starten af karrieren.

Hos Balmain ovenfor var der fuld knald på de sort/hvide striber på alt fra kjole til taske og sågar hårspænderne, der var med til at fuldende det gennemførte look.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

?: @inezandvinoodh @chanelofficial #chanelfallwinter

A post shared by Janelle Monáe (@janellemonae) on

Hos Chanel understregede hun, at hun for længst er rykket videre fra sin tidligere forholdvis tildækkede stil og i dag ikke er bange for at vise lidt hud. Samtidig viste hun, at det ikke kun er blazeren, der kan spices op med lidt kavalergang – især ikke når alle knapper efterlades åbne. Det må dog kræve noget tape eller andre små tricks.

Ligesom hos Balmain gjorde hun sin fletning til en del af outfittet på en fed måde med brocher og smykker.

Hos Thom Browne var striberne blevet til tern, mens hun også fik sin tidlige hang til uniformer frem igennem den tilknappede skjorte og slipset. Den fjollede hundetaske må hun og Browne selv rode med.

Janelle Monáe til et Harper’s Bazaar-event under modeugen i Paris.

Det grafiske fik fuld skrald, da hun mødte op til et Harper’s Bazaar-event i ovenstående Jean Paul Gaultier-kjole, hvor stregerne understregede kroppens former. Den høje hals og den baret-agtige hat holdt igen fast i noget af Monáes tidlige stil.

Janelle Monae på første række til Valentino-showet sammen med Maggie Rodgers.

Det var dog ikke stramt og sort/hvidt det hele, da Monáe var i Paris. Valentino fik hende til at bryde looket med ovenstående jakke, hvor den lille stramme hat dog stadig virkede meget Monáe’sk.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til gengæld gav hun helt slip på det grafiske til Stella McCartney-showet. Her var hun bare topmoderne og bevægede sig mere mod sin mere varierede stil i dag, da hun spillede på flere af tidens populære elementer som den orange farve, de knæhøje støvler og selvfølgelig blazeren – og igen fik hun det hele til at virke endnu mere gennemført med pomponerne i håret.

Det er i hvert fald ikke svært at forstå, hvorfor designerne gerne vil have lidt af Janelle Monáes cool til deres shows. For det må da være ekstra fedt med en kendis, som stadig formår at ligne sig selv i deres designs – og ovenikøbet også tilføjer lidt af sit eget krydderi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af