Ugens bedste sneaker-nyheder – Girls Are Awesome, stærke samarbejder og krea-Nikes

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Fear of God fortsætter succesen

Jerry Lorenzos Air Fear of God-sneaker har fortjent fået ros for sin minimalistiske blanding af en løbesko og den amerikanske designers hang til det militaristiske look. Nu fortsætter han med en trippelsort version af modellen, der hans mest stilrene indtil nu. Den kommer i salg næste lørdag den 25. april, hvor Nike sælger den til 2.850 kroner fra klokken 9 – og ja, den bliver nok revet væk.

Vi glæder os til næste Off-White x Nike

Under New York Fashion Week tidligere på året – ja, lang tid før coronaen – teasede sportsgiganten flere kommende samarbejder, blandt andet en hybrid lavet med Virgil Abloh.

Nu er der så landet billedet af endnu en colorway af skoen, der tager Dunk-sålen og blander den med en overdel, som har flere ligheder med P-6000. Rygterne siger, at modellen kommer i salg i juli.

Kiko Kostadinov kaster kærlighed på sær Asics

Vi fortsætter rækken af samarbejder med Kostadinov x Asics’ seneste fælles look, som designeren allerede teasede sidste år på catwalken. GEL Aurania inkluderer Kostadinovs hang til skæve detaljer. Her er det især den fremtrædende hæl og det asymetriske snøresystem. Naked sætter to colorways til salg næste fredag for 1.500 kroner.

Dansk medie laver samarbejde med Adidas

Girls Are Awesome, der fortæller historier med kvinder i fokus, har lavet et samarbejde med Adidas, som både inkluderer en mindre tøjkollektion og tre bud på Adidas-jubilaren Superstar. Fokus er på farver som lyserød, orange og lilla med et flerfarvet tracksuit som et fokuspunkt.

Samarbejdet kommer til salg den 22. april hos Girls Are Awesome, ligesom Naked får dele af kollektionen, inklusive to Adidas Superstar, til salg.

Nike laver ny retroinspireret silhuet

De hviler ikke hos Nike, og nu har giganten introduceret den nye model Alphina 5000, der blandt andet henter elementer fra løbeskosserien Bowerman Series fra 00’erne. Der er Flywire i overdelen omkring vristen, mens den påsatte Swoosh løber med opmærksomheden. Skoen kommer i salg i løbet af foråret, skriver Nike.

Tyler The Creator omfavner foråret

Golf Le Fleurs originale Converse-model, Gianno, er lige landet i to nye colorways, der er klar til at skabe forårsstemning – corona eller ej. Den bombastiske silhuet, der blander Tylers forkærlighed for 90’er-mode, BMX og trail-looket, koster 970 kroner hos Converse.

Nike relancerer gammel model

Air Cross Trainer 3 Low byggede i 90’erne videre på 80’ernes fitness-inspirerede silhuetter, der kunne bruges til alt fra vægttræning til tennis og hverdagsbrug. Det er især det sidstnævnte, den virker oplagt til, når Nike nu hiver den frem fra gemmerne igen i to nye colorways. Den skulle komme i salg i løbet af foråret.

Nye colorways fra Acne

Det svenske brand er kendt for sit særegne præg på tidens tendenser, og det gør sig også gældende på sneaker-fronten. Nu har Acne Studios lavet nye bud på to af deres seneste modeller, den voluminøse, trail-agtige Bolzter og løbeskossilhuetten N3W.

De er i den dyre ende, men flotte. De nye farvevarianter er til salg hos Acne Studios.

Sjove krea-Nikes

Vi har set det før, men det er stadig en sjov feature, når man kan rive et lag af overdelen af på disse Air Force 1 og Air Max 98 og skabe mere eller mindre farverige colorways.

Skoene får samtidig et lettere dekonstrueret og diy-look med de afrevne kanter. Begge varianter kommer til salg i løbet af foråret hos Nike.

New Balance i enkelt samarbejde

Jeg er klart mest til New Balances enkelthed, og det er netop det, som den amerikanske designer Todd Snyder dyrker med sit nye samarbejde om 997-modellen. Hvidt slangeskindsagtigt lakeret læder skaber dog et lille twist på den ellers grå ruskindssilhuet. Den koster 1.575 kroner hos Todd Snyder i USA.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af