Internettet går i selvsving over Trump-advokat efter årets måske mest bizarre pressemøde

Internettet går i selvsving over Trump-advokat efter årets måske mest bizarre pressemøde
Sveden (og hårfarven) løber ned ad kinderne på Rudy Giuliani. (Foto: Drew Angerer / Getty)

Donald Trumps lejr fortsætter med anklager om valgfusk efter præsidentvalget, men det er efterhånden selve Trumps stab, der løber med overskrifterne.

Således stjal Rudy Giuliani endnu en gang opmærksomheden, da han i går troppede op til (endnu en) pressekonference, hvor han tordnede mod troværdigheden af Joe Bidens sejr.

Men hvor Giuliani formentlig havde håbet på, at de tilstedeværende ville tage ham seriøst, blev det i stedet til et komisk cirkus med svedig hårfarve løbende ned ad kinderne, imens han ytrede »dette er virkeligt!« om valgfusken.

Det mest virkelige ved hele fadæsen var dog nærmere, hvordan internettet gik fuldstændig i selvsving over Giuliani, der mere og mere virker som en mand, der har tabt småkagerne.

Tidligere på måneden stillede han op til en bizar pressekonference mellem et krematorium og en sexshop, imens han nægtede at anerkende valgsejren til Biden.

Men i går aftes var det altså hans hårfarve, der bogstavelig talt løb med opmærksomheden, hvilket affødte den ene (geniale) joke efter den anden på Twitter.

Det har i det hele taget været lidt af en travl måde for Giuliani. Ud over de to pressekonferencer blev han også snuppet i noget, der kunne minde om optakten til sex med en mindreårig i efterfølgeren til ‘Borat’.

Prikken over i’et kom, da den officielle Donald Trump YouTube-stream glemte at slukke for deres egne mikrofoner, hvorefter man kunne høre dem kommentere på hele seancen.

Hvad fremtiden bringer for Giuliani er endnu uvist, men vi siger bare, at der jo er ti dage tilbage af november, så han kan stadig gå efter fuldt hus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af