Armie Hammers Instagram-beskeder om sexslaver og kannibalisme sælges nu som kryptokunst

Armie Hammers Instagram-beskeder om sexslaver og kannibalisme sælges nu som kryptokunst
Armie Hammer. (Foto: Lars Niki/Getty Images)

Beskeder om sexslaver og kannibalisme, som Armie Hammer efter sigende skulle have sendt til en kvinde på Instagram, bliver nu solgt som kryptokunst.

Julia Morrison, en kunstner og forfatter fra New York, hævder, at hun udvekslede beskederne med skuespilleren sidste år, og nu har hun altså valgt at sætte dem til salg. Det skriver The Daily Beast.

De to værker – der bærer titlerne Armie DM TMI NFT: Dibs on Ribs og Armie DM TMI NFT: Caligula Triptych – består af forskellige billeder, heriblandt af en kommentar fra Hammer om at spise ribben og ballemuskler.

Et andet billede viser en privat samtale på Instagram, hvor skuespilleren ytrer et ønske om at få sin egen personlige sexslave, der skal bevise sin kærlighed ved at have sex med andre.

Billederne sælges som NFT’er (non-fungible tokens), unikke digitale aktiver baseret på kryptovaluta, som man kan købe og beholde eller sælge videre med profit.

Armie Hammer ligner efterhånden en færdig mand i Hollywood, efter alvorlige anklager om kannibalistiske beskeder og ekstremt upassende adfærd så dagens lys tilbage i januar.

Siden er sagen eskaleret voldsomt, og han er lige nu anklaget for voldtægt, hvilket efterforskes af politiet i Los Angeles.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af