Usher i mislykket PR-joke på Instagram – efterlod falske penge i stripklub

Usher i mislykket PR-joke på Instagram – efterlod falske penge i stripklub
Usher. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det er ikke meget, man har hørt til Usher det seneste år, men nu rører han på sig igen – af de helt forkerte årsager.

Lige nu hænges han nemlig ud på Instagram, hvor han anklages for at give strippere falske pengesedler med sit eget ansigt på.

Men som USA Today skriver, er den virale historie lidt af en and. For selvom pengene er virkelige, er sladderen omkring dem helt skæv.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anklagerne mod Usher startede, da The Dancers Resource – en konto, der bruges af dansere til at bedømme at bedømme de steder, de optræder – afslørede, hvordan en stripper tilsyneladende modtog en sjat falske sedler fra Usher.

Historien trendede hurtigt på sociale medier som Twitter, hvor flere brugere pointerede ironien i, at netop Usher betalte strippere med falske penge.

Men, når nu det hele er afsløret som en knap så sand historie, hvordan er de falske pengesedler med Ushers hoved så endt i en stripklub og derefter på Instagram?

TMZ skriver, at pengesedlerne blev efterladt af en fra Ushers team, der delvist havde ment det som en joke, men også som promovering for Ushers kommende ophold i Las Vegas, hvor han skal give faste koncerter denne sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af