‘Skyrim’-skabers hypede sci-fi-drama ‘Starfield’ kommer ikke til PlayStation – lanceres i november 2022

‘Skyrim’-skabers hypede sci-fi-drama ‘Starfield’ kommer ikke til PlayStation – lanceres i november 2022
'Starfield'. (Foto: Bethesda)

Om kort tid præsenterer Microsoft deres planer for kommende spil til Xbox og PC, men allerede nu er en af de helt store afsløringer blevet lækket.

Der er tale om det ekstremt hypede sci-fi-epos ‘Starfield’ fra ‘Skyrim’-skaberen Bethesda, som Microsoft opkøbte sidste år.

Den uheldige afsløring kommer fra The Washington Post, der har lagt en ny trailer online, som naturligvis allerede er vidt spredt online.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Starfield’ har været længe undervejs, og det var ventet, at vi ville høre et eller andet om det i aften.

Det største spørgsmål har dog været, om Bethesda-spillet ville lande til PlayStations konsoller, eftersom firmaet blev opkøbt af Microsoft.

Og nu har vi – desværre for fans af PlayStation – svaret: ‘Starfield’ udkommer i første omkring kun til PC og Xbox Series X/S, hvor det i øvrigt rammer abonnementstjenesten Game Pass.

Det afslører traileren, der også kan sætte en dato på, som på nuværende tidspunkt lyder på 11. november 2022.

Den dårlige nyhed kan indikere, at andre Bethesda-spil, heriblandt den ventede efterfølger til ‘The Elder Scrolls V: Skyrim’, enten ikke kommer til Sonys konsoller eller i hvert fald må vente et godt stykke tid, før de lanceres til PlayStation.

Hvad ‘Starfield’ helt præcist går ud på (hvilket traileren ikke løfter sløret for), ved vi endnu ikke, så der er nok en god chance for, at vi får mere at vide senere i aften.

Vi ved dog, at spillet fokuserer på en gruppe astronauter, der skal udforske universet, og at traileren inkluderer sætningen »vær, hvem du vil, rejs hen, hvor du vil«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af