Nu kan du betale 5.000 kroner for kryptotøj fra Adidas

Nu kan du betale 5.000 kroner for kryptotøj fra Adidas
Into the Metaverse fra Adidas. (Foto: Adidas)

Adidas har længe hypet deres indtog i NFT-universet, men nu kulminerer det hele endelig med salget af den eksklusive kollektion Into det Metaverse.

Kollektionen sættes til salg i dag, fredag den 17. december, men det bliver en dyr affære, hvis du skal have fingre i en bid af den. Adgangsbilletten koster nemlig 5.000 kroner.

Det er blevet afsløret på hjemmesiden for Into the Metaverse, der er lavet i samarbejde med nogle af de største ikoner på NFT-scenen, nemlig investoren gmoney, PUNKS Comic og the Bored Ape Yacht Club, der står bag avatars af aber, som sælges for flere hundredtusind kroner.

Hvis du vil have en del af Adidas’ NFT-kollektion, skal du betale 0,2 ETH for en såkaldt token, hvilket svarer altså svarer til 5.000 kroner.

Der er begrænsning på 30.000 tokens, hvoraf knap en tredjedel sættes offentligt til salg senere i dag på et endnu ikke annonceret tidspunkt.

Men hvad får man så for en token, spørger du? Jo, ud over at være del af den eksklusive klub af NFT-ejere hos Adidas, så får du faktisk fysiske stykker tøj løbende i 2022.

Ifølge en FAQ består tøjet af en klassisk træningsdragt (både top og bukser), en hoodie og en beanie, der alle er udviklet i samarbejde med gmoney, PUNKS Comic og the Bored Ape Yacht Club.

Den digitale belønning består derimod af adgang til Adidas’ virtuelle stykke land i metaverset hos The Sandbox, der efter sigende skal byde op unikke oplevelser i fremtiden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af