Ubisoft annoncerer remake af ‘Splinter Cell’

Ubisoft annoncerer remake af ‘Splinter Cell’
'Splinter Cell: Blacklist'. (Foto: Ubisoft)

En af de mest ikoniske stealth-serier vender tilbage, efter franske Ubisoft har valgt at genoplive agenten Sam Fisher og hans sniger-eskapader i ‘Splinter Cell’.

Annonceringen faldt i et blogindlæg, der blev flankeret af en YouTube-video, hvor producer Matt West understreger, at projektet stadig er »i det tidlige stadie« af udviklingen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Splinter Cell’ udkom for første gang i 2002 og markerede sig hurtigt som en af branchens bedste indspark, hvor man som hovedrollen Sam Fisher skal snige sig rundt og nedkæmpe skurke.

Seriens sidste spil, ‘Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist’ udkom tilbage i 2013, men trods en positiv modtagelse blev det stoppestedet for Fishers udskejelser.

Nu vender serien så tilbage i et remake, der tager udgangspunkt i det allerførste spil, men samtidig drager inspiration fra de bedste elementer i seriens ældste spil, som herefter kombineres med nymoderne grafik og teknologi.

»Vi prøver at bibeholde den ånd, som virkelig skabte identiteten for ‘Splinter Cell’ i de tidlige spil«, forklarer West. »Så vi genskaber det helt fra bunden, imens vi opdaterer det visuelle udseende og nogle af designelementer, som spillerne kender og forventer«.

Det nye ‘Splinter Cell’ skal udvikles af Ubisoft Toronto. De stod senest bag ‘Far Cry 6’, som Soundvenue gav 3/6 og kaldte »en våbenliderlig revolution«, der »fortaber sig selv i jagten på vilde eksplosioner«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af