Dwayne Johnson teaser filmatisering af »et af de største, mest badass spil«

Dwayne Johnson teaser filmatisering af »et af de største, mest badass spil«
Dwayne Johnson. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Dwayne Johnson er ikke helt uvant i filmatiseringer af spil, hvor han både har gjort sig i ‘Doom’ fra 2005 og senest ‘Rampage’ i 2018.

Og nu ser det så ud til, at han for tredje gang vender tilbage til spillenes verden. Det fortæller han i et interview med Men’s Journal.

Her fortæller han, at han skal medvirke i filmatiseringen af et tilsyneladende ganske velkendt og populært spil, men mere vil han ikke ud med på nuværende tidspunkt:

»Jeg kan ikke afsløre, hvilket spil det drejer sig om, men der kommer en annoncering senere i år«, lyder det fra skuespilleren. »Vi filmatiserer et af de største, mest badass spil – et, som jeg har spillet i årevis«.

Udmeldingen har naturligvis sat gang i en del spekulationer, for hvilke spil har Johnson allerede en forkærlighed for? Og hvilke spil ville faktisk give mening at filmatisere?

Som interviewet påpeger, har Hollywood-stjernen en fortid hos Microsoft, da han præsenterede den originale Xbox for offentligheden helt tilbage i 2001.

Derfor er der ikke overraskende mange bud på, at han skal filmatisere skydespillet ‘Gears of War’, som unægteligt ville gøre sig godt på det store lærred med kæmpe eksplosioner og Johnsons kække humor.

Andre rygter går på en filmatisering af PlayStations ‘God of War’-serie, hvor den krigeriske (og skaldede) hovedperson Kratos er garant for vilde actionsekvenser – altså ligeledes et perfekt match for Johnson.

PlayStation har den seneste tid udvidet gevaldigt på filmfronten, hvor ‘Uncharted’ med Tom Holland i hovedrollen står til at få biografpremiere i februar, imens ‘The Last of Us’ filmatiseres som serie hos HBO, og ‘Twisted Metal’ også er undervejs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af