Stephen Colbert kalder Mark Zuckerberg for en robot og revser Facebook for misinformation

Stephen Colbert kalder Mark Zuckerberg for en robot og revser Facebook for misinformation
Stephen Colbert. (Foto: John Lamparski/Getty Images)

Mark Zuckerberg og Meta – moderselskabet til Facebook – har efterhånden ikke haft medvind i flere år, og nu hænges de ud i ‘The Late Show with Stephen Colbert’.

Værten lagde ikke fingrene imellem, da han kommenterede på firmaets seneste katastrofale regnskab, som skar 1.500 milliarder kroner af deres markedsværdi efter et fald i aktive brugere, hvilket aldrig er set før.

I stedet kaldte Colbert det for »karmisk gengældelse« efter Facebook har lagt platformen til udspredelsen af misinformation omkring COVID-19.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det var en ekstra hård dag for Facebook-direktør og robot, der ikke en gang kan udføre ‘smil’-protokollen korrekt, Mark Zuckerberg«, svirpede Colbert mod den omstridte stifter af platformen.

Det massive fald i markedsværdien, som i øvrigt aldrig er set større for et amerikansk firma, resulterede også i et styrtdyk for Meta-aktien, der faldt mere end 26 procent.

Det slettede samtidig 204 milliarder kroner på Zuckerbergs private konto, som nu er verdens 12. rigeste person ifølge Forbes.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af