Elon Musk danser sig igennem åbningen af ny Tesla-fabrik i Tyskland

Elon Musk danser sig igennem åbningen af ny Tesla-fabrik i Tyskland
Elon Musk ved åbningen af Teslas første fabrik i Tyskland. (Foto: Pool/Getty Images)

Måske er det dagens gode grin. Måske er det dagens dårlige grin. Men lige om lidt skal du se Elon Musk vrikke sine hofter til techno.

Tesla-medstifteren havde nemlig taget sine dansesko på, da firmaets første europæiske fabrik slog dørene op i byen Grünheide, som ligger uden for Berlin.

Imens technoen buldrede af sted, og nye biler kørte frem, blev Musk grebet af stemningen, og sådan noget sker ikke uden internettets skarpe øjne, der straks smed videoer op af seancen.

Bilerne, der ruller frem, var forudbestilt af ivrige kunder, som kunne få glæde af Musks tilstedeværelse, da han personligt overleverede nøglerne til de nye ejere.

Det er planen, at Giga Berlin, som fabrikken hedder, skal producere op mod 500.000 køretøjer op året.

Det skal blandt andet aflaste firmaets amerikanske anlæg, som i længere tid har haft besvær med at imødekomme efterspørgslen på flere bilmodeller.

Ifølge CNBC er det dog ikke alle, som er glade for opførslen. Således var flere demonstranter mødt op for at protestere mod fabrikkens vandforbrug og mængden af træer, som er blevet fældet for at gøre plads til bygningen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af