Jake og Logan Paul under kritik efter tonedøve Putin-opslag

Jake og Logan Paul under kritik efter tonedøve Putin-opslag
Jake og Logan Paul. (Foto: Michael Reaves/Getty Images)

YouTube-spasmagerne Logan og Jake Paul er ikke blege for en joke eller to, men deres seneste stunt på Twitter har fået flere brugere til at lange ud efter de to brødre.

Kritikken kommer efter et opslag fra Jake Paul, hvor han lagde en plakat op for sin kommende boksekamp mod Vladimir Putin.

Både plakaten og kampen er naturligvis falske, for selvfølgelig skal Jake Paul ikke kæmpe mod den russiske despot.

PR-stuntet kommer derimod efter en joke fra komikeren Tim Dillon, der på Twitter skruede op for sarkasmen og gjorde grin med Pauls boksekarriere ved at konkludere, at det sidste håb for global fred ville være at smide YouTube-stjernen ind i ringen med Putin.

Jake Paul, der har for vane at fare i flæsket på folk, som joker med ham, kunne naturligvis ikke lade Dillons tweet være i fred og fik altså lavet plakaten som svar på tiltale.

Samtidig hoppede Logan Paul med på sin brors modsvar og fulgte op med to tweets, der fungerede som ordspil på Putins navn og Rusland.

Det faldt (ikke overraskende, fristes man til at sige) ikke i god jord hos flere brugere, der gjorde opmærksom på, at Ruslands krig mod Ukraine på ingen måder er sjov.

Kritikken fortsatte på Instagram, hvor Jake Paul også har lagt plakaten op.

Her lyder en af de mest likede kommentarer »For tidligt, bro« som henvisning til, at han måske burde vente en anelse med at gøre grin med situationen i Ukraine.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af