T-Pain omskriver verdenshistorien og skaber ny religion som rebelsk pave i nørdet strategispil

T-Pain omskriver verdenshistorien og skaber ny religion som rebelsk pave i nørdet strategispil
T-Pain som paven. (Foto: Xbox/YouTube)

Hvis overskriften forvirrer dig, så bare rolig – det hele giver mening lige om lidt.

For selvom T-Pain for mange mest af kendt for sine musikalske evner, så har han i længere tid slået sine folder hos Twitch, hvor han livestreamer alskens spil lige fra ‘Call of Duty’ til indiespil som ‘Risk of Rain 2’.

Derfor er det heller ikke helt overraskende, at Xbox har hyret rapperen til at deltage i promoveringen af kommende titler til deres konsoller, heriblandt det notorisk komplekse strategispil ‘Crusader Kings III’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I spillet gennemlever man middelalderens politiske spil og brutale krige, som præger perioden, imens man opbygger sit eget dynasti.

Og det er altså her, hvor T-Pain viser, hvad ‘Crusader Kings III’ er i stand til, for da hans fiktive hustru er ham utro, bryder han simpelthen fra den dominerende kirke og skaber sin egen religion kaldt Bootyism.

Den progressive religion tillader alt lige fra skilsmisse og hekseri, hvilket skildrer de omfattende regler, man kan opsætte for sit blomstrende dynasti.

Det er meget, meget teknisk, men selvom du ikke er fan af det nørdede strategispil (og selvom det hele i bund og grund bare er en reklame), er videoen – især dens anspændte slutning – alligevel ganske underholdende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af