‘Call of Duty: Modern Warfare II’ er officielt – udkommer i efteråret

‘Call of Duty: Modern Warfare II’ er officielt – udkommer i efteråret
Logoet for 'Call of Duty: Modern Warfare II'. (Foto: PR)

Det er ikke videre overraskende, for rygterne har lydt på det i et stykke tid, men ‘Call of Duty: Modern Warfare II’ er nu bekræftet som seriens næste udspil.

Annonceringen skete på Twitter, da seriens profil lagde en kort teaser online, hvor spillets logo blev afsløret sammen med teksten »En ny æra for ‘Call of Duty’ er undervejs«.

Den korte video er sparsom med detaljer, men det skarpe øje vil lægge mærke til et logo for Tast Force 141 – specialstyrkerne, som agerede hovedroller i det oprindelige ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’ fra 2009.

Årets udspil forventes da også at være et delvist reboot af netop det spil (men altså med romertal i titlen, så det er nemmere at kende forskel), ligesom det dermed også bliver en efterfølger til ‘Call of Duty: Modern Warfare’ fra 2019.

Det spil var ligeledes et reboot af ‘Call of Duty 4: Modern Warfare’ fra 2007, og hvis du er ved at blive rundtosset, er du ikke alene, for der er efterhånden en del at holde styr på.

Det hele bliver forhåbentlig lidt klarere senere på året, når der kommer mere information om seriens næste udspil, heriblandt en officiel dato.

Én ting, som vi dog nok allerede kan forvente nu, er, at spillet lander til PC og konsoller i løbet af efteråret, som serien har for vane at gøre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af