David Dobrik gik glip af rolle i Marvel-film

David Dobrik gik glip af rolle i Marvel-film
David Dobrik. (Foto: JC Olivera/Getty Images)

YouTube-stjernen David Dobrik er så stor fan af Marvel, at han tog chancen med en audition til ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’.

Det afslørede han i det seneste afsnit af sin podcast ‘Views’, hvor han fortalte om rollen som en influencer-agtig type, der med sin telefon filmer en kampscene mellem Shang-Chi og nogle håndlangere på en bus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lader dog til, at Dobrik udmærket var klar over, at han nok ikke ville sikre sig rollen trods beskrivelsen som en typisk internetpersonlighed, der ellers passer på ham:

»De vælger jo aldrig en rigtig influencer, det ville bare være åndssvagt«, sagde han i podcasten.

En anden årsag til fravalget kunne være, at Dobrik det seneste år har været ramt af adskillige kontroverser, heriblandt voldtægtsanklager mod hans Vlog Squad og hensynsløs opførsel under optagelserne af YouTube-videoer.

Efter adskillige undskyldninger, fyringer fra samarbejdspartnere og suspendering af annonceindtjening trak Dobrik stikket i tre måneder, inden han vendte tilbage til sociale medier sidste sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af