Harry Styles-fans troller højrefløjs-fænomen efter kritik af regnbuefarvet outfit

Harry Styles-fans troller højrefløjs-fænomen efter kritik af regnbuefarvet outfit
Harry Styles iført sin regnbuefarvede heldragt fra Gucci. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Det er ikke faldet i god jord hos den mere konservative højrefløj, da Harry Styles for nylig optrådte i et regnbuefarvet Gucci-jumpsuit.

Således fløj det amerikanske »anti-fake news konservative fænomen« (ja, sådan beskriver han altså sig selv) Greg Kelly til tasterne og tweetede sin kritik af musikerens farverige optræden.

»Harry Styles ville have godt af tre år i marinekorpset«, skrev han på Twitter som reference til den paillet-klædte heldragt.

Sådan en sviner går dog ikke uset hen, for inden længe valfartede Styles’ fans til for at understrege, at han såmænd har aftjent sin værnepligt – det gjorde han nemlig i det britiske militær, da styrkerne gik i land ved Dunkirk.

Scenariet er selvfølgelig fiktivt, for det hele skete i Christopher Nolans film ‘Dunkirk’, men det har ikke stoppet de loyale følgere fra at trolle Greg Kelly ved at spamme ham med billeder af Styles iklædt sit militær-kostume.

Det lader dog til, at Greg Kelly ikke helt forstod det latterliggørende aspekt i de mange tweets, for han fulgte senere op med et akavet modsvar:

»Forbløffende! Mange tror, at siden Harry Styles var med i ‘Dunkirk’, var han også en del af militæret«, skrev Kelly, imens vittigheden tilsyneladende fløj direkte over hovedet på ham.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af