Haim danser sig ind som ugens meme med tryllebindende koreografi

Haim danser sig ind som ugens meme med tryllebindende koreografi
Haim. (Foto: PR)

Da Haim for nylig trådte ind på scenen ved festivalen Boston Calling, regnede de formentlig ikke med, at de ville blive Twitters nyeste favorit-meme.

Det er dog, hvad der er sket, efter de skød en omgang koreografi af, som har fanget brugernes opmærksomhed de seneste dage.

De tre søstre, der er identisk klædt, begyndte at danse synkront i et flow, der både har imponeret og forvirret folk online.

Og når dét sker – at ingen helt ved, hvordan de skal reagere – bliver resultatet som regel en omgang memes, der leder efter meningen, men aldrig finder den.

Faktisk var der, da videoen begyndte at florere på Twitter, sågar tvivl om, hvem de tre kvinder var.

Da det først stod klart, at det trods alt var Haim, begyndte andre jokes at dukke op.

Andre gjorde opmærksom på, at rytmen faktisk passer overraskende perfekt til en del andre sange, heriblandt ‘Boom Boom Pow’ fra The Black Eyed Peas.

Som en fankonto påpeger, er der dog tale om en nøje indøvet koreografi, som blev brugt i musikvideoen til ‘I Know Alone’.

Her afspejlede dansetrinnene sangens tekst, som i øvrigt er hverken komisk eller sjov, men derimod har en næsten trist undertone.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af