‘Inventing Anna’-svindler vil redde sit ry med NFT’er

‘Inventing Anna’-svindler vil redde sit ry med NFT’er
Julia Garner som Anna Delvey i 'Inventing Anna' (Foto: Aaron Epstein/Netflix)

Anna Sorokin, der for de fleste nok bedre er kendt som svindleren i Netflix-serien ‘ Inventing Anna’, har gang i noget af et karriereskifte.

For efter populariteten med serien (og en fængselsdom på fire år for bedrageri, som hun blev færdig med at afsone i april) vil hun nu redde sit noget plettede ry, hvilket åbenbart skal ske med en NFT-kollektion.

Det fortæller hun i et interview med NBC News:

»Jeg vil gerne slippe af med det her svindler-ry«, fortalte hun. »Det stammer fra anklagemyndigheden, fra medierne og fra Netflix-serien, men jeg prøver bevidst at blive fri for det«.

Hun har derfor skabt ti NFT’er, der giver ejerne eksklusiv adgang til hendes liv i form af blandt andet telefonsamtaler.

Tre af krypto-aktiverne vil have Platinum-status, hvilket åbenbart betyder, at man – hvis altså man er den aktive ejer – får mulighed for at mødes med Sorokin og sågar modtage en pakke med alskens gaver fra hende.

Sorokin, som lige nu tilbageholdes hos de amerikanske immigrationsmyndigheder, da hun står overfor at blive smidt ud af landet, har endnu ikke sat en pris på NFT’erne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af