‘Starfield’ ligner en af næste års mest episke oplevelser – se 15 minutter fra sci-fi-spillet her

‘Starfield’ ligner en af næste års mest episke oplevelser – se 15 minutter fra sci-fi-spillet her
'Starfield'. (Foto: Bethesda)

Xbox og Bethesda har langt om længe givet os et mere grundigt blik på ‘Starfield’ med en 15 minutter lang video taget direkte fra spillet.

Videoen viser en bid af, hvad vi kan forvente os, når vi rejser ud i rummet og udforsker planeter i det, der mest af alt minder om en kombination af ‘No Man’s Sky’ og ‘Fallout’.

Eller måske nærmere bare ‘Skyrim’ i rummet, som Bethesda selv siger om spillet, der ser ganske lovende ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved præsentationen af spillet, der fandt sted ved Xbox og Bethesdas showcase søndag aften, forklarede Todd Howard, spillets instruktør, at ‘Starfield’ har mere end 1000 planeter, som man kan udforske.

Videoen giver da også et indblik i de mange muligheder, som ‘Starfield’ har at byde på, da der skal indsamles ressourcer, nedlægges rumpirater og ikke mindst makabre monster.

I det hele taget virker det som en både overvældende og omfattende oplevelse, da næsten stort set alle aspekter af spillet er pakket til bristepunktet.

Videoen viste nemlig også, hvordan man kan skabe sin egen karakter, og hvordan man ikke kun skal fokusere på udseendet, men også ens baggrund ned i mindste detalje.

Derudover bliver det også muligt at bygge sin egen forpost på planeter med hjælp fra de ressourcer, man indsamler, og man kan sågar bygge og nøje tilpasse sit helt eget rumskib.

Det er dog ikke kun for sjov, for selvom ‘Starfield’ slægter sin fantasy-søskende som ‘Skyrim’ på, vil det også åbne op for rumkrig, hvor man flyver rundt og tager kampen op mod andre fartøjer.

Med andre ord lyder det altså til, at ‘Starfield’ kommer til at sluge hundredvis af timer (hvis ikke mere), når det udkommer til pc og Xbox »tidligt i 2023«.

Mere præcist lyder det ikke endnu, men det bliver formentlig inden udgangen af marts næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af