Instagram tester efterspurgt dele-funktion

Instagram tester efterspurgt dele-funktion
Instagram. (Foto: Kerde Severin/Pexels)

Instagram afprøver tilsyneladende muligheden for at dele andres opslag og videoer i dit eget feed, hvilket længe har været en savnet mulighed blandt brugerne.

»Vi udforsker muligheder for at dele opslag i Feed – ligesom du kan dele i Stories – så folk kan dele det, der giver genlyd hos dem, imens de oprindelige skabere af indholdet bliver krediteret for deres arbejde«, bekræfter Meta til TechCrunch.

Det er i øjeblikket kun en lille gruppe udvalgte brugere, der får lov til at teste funktionen, der minder om retweets på Twitter.

Indtil nu har det kun været muligt at dele opslag med andre som Stories eller i private beskeder, medmindre man brugte eksterne apps.

Det har givet store problemer med, at opslag oftest kopieres – som regel med screenshots, der klippes til og deles som opslag – hvor krediteringen går tabt.

Med den nye delefunktionen vil såkaldte reposts få deres egen fane på din profil, hvor folk hurtigt og nemt kan tilgå dem – de vil samtidig også dukke op i dit almindelige feed, så venner kan se dem helt som almindelige opslag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af