Årets måske største TikTok-banger kommer fra et jødisk drengekor

Årets måske største TikTok-banger kommer fra et jødisk drengekor
Miami Boys Choir i 2008. (Foto: Yerachmiel Begun/YouTube)

Man havde ikke lige set det komme, men en af 2022’s største sensationer på TikTok er et jødisk drengekor.

Miami Boys Choir består af unge, ortodokse jøder, der synger og danser energisk på hebræisk, og det er så stor en succes, at en af deres mest populære videoer netop har rundet en million likes.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@miamiboyschoir

🗣🗣🗣🗣 after 40+ years of performance excellence, here were 4 soloists who helped usher in big changes for the Miami Boys Choir – the beginning of the Gen-Z generation of MBC’s worldwide fans and followers (2008-2012) #vocals #solo #performance #israel #ישראל #מוסיקה #music #jewish

♬ original sound – Yerachmiel Begun and MBC

Det er sangen ‘Yerushalayim’, der hitter på platformen med en koncertvideo fra 2008, som nu også har fået folk til – i et vist sarkastisk omfang – at sammenligne koret med nogle af tidens største boybands som One Direction og BTS.

Samtidig er kommentarsporet allerede ved at blive inddelt i dedikerede grupperinger, der har erklæret sig loyale til de enkelte medlemmer, især David, som vi ikke aner noget om, men som åbenbart er noget af en hjerteknuser.

Fans har desuden døbt korets genre for k-pop, hvilket i dette tilfælde ikke dækker over koreansk popmusik, men derimod kosher popmusik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miami Boys Choir blev dannet af Yerachmiel Begun i Miami i 1977, men er siden da rykket til New York og gået igennem en fornyelsesperiode med yngre talenter, og det er dem, som TikTok-brugere nu er blevet besatte af.

Korets TikTok-profil, som styres af Beguns søn, er da heller ikke bleg for at følge med interessen, da der løbende lægges videoer op af de medlemmer, som brugerne sukker allermest efter – for eksempel David.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@miamiboyschoir

Replying to @lizavzx ok everyone. Let’s present some more #davidherskowitz moments. And this one, this one right here is an important moment for a number of MBC people you may know. “Hatov” (Spotify/Apple music), two years after “Yerushalayim” is truly the start of the changing of the guard, at this point in the history of MBC. #miamiboyschoir #mbc #dovidpearlman #solo #hatov #yerushalayim #vocals #vocal

♬ original sound – Yerachmiel Begun and MBC

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af