Post Malone, Justin Bieber og mange flere stjerner sagsøges for milliondyre abe-NFT’er

Post Malone, Justin Bieber og mange flere stjerner sagsøges for milliondyre abe-NFT’er
En Bored Ape Yacht Club-NFT bruges til promovering. (Foto: Mario Tama/Getty Images)

Kan du huske, da alle de store stjerner havde travlt med at promovere digitale aber, der kostede millioner af dollars?

Nu viser det sig, at kendte ansigter som Paris Hilton, Justin Bieber, Madonna og Post Malone muligvis blev betalt under bordet for at reklamere for NFT’erne Bored Ape Yacht Club, skiver Mashable.

Ifølge et gruppesøgsmål – der også nævner folk som Gwyneth Paltrow, Serena Williams, Jimmy Fallon, Snoop Dogg og Kevin Hart – har firmaet bag aberne, Yuga Labs, slået sig sammen med berømthederne for at at pumpe priserne i vejret på de digitale aktiver for derefter at svindle de fans, som investerede i projektet.

Flere af de nævnte personer har fremvist deres unikke aber i løbet af året, heriblandt Madonna på Instagram, imens Snoop Dogg (i selskab med Eminem) brugte aberne i en musikvideo.

En interessant detalje i søgsmålet er, at der angiveligt trækkes tråde til NFT-tjeneste Moonpay, som efter sigende har hjulpet stjernerne med at købe de eftertragtede aber.

Problemet er bare, at ingen har nævnt, at der var tale om et betalt partnerskab, hvilket fik flere folk (inklusiv Soundvenue) til at studse over Paris Hilton og Jimmy Fallons bizarre samtale om netop Moonpay og Bored Ape Yacht Club i Fallons talkshow i starten af 2022 – et øjeblik, der nu er inkluderet som bevismateriale i søgsmålet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af