Snoop Dogg ryger en kæmpejoint og får Eminem til at hallucinere i musikvideo til ny fællessingle

Snoop Dogg ryger en kæmpejoint og får Eminem til at hallucinere i musikvideo til ny fællessingle
Eminem og Snoop Dogg. (Foto: PR)

Snoop Dogg og Eminem fortsætter samarbejdet fra deres spektakulære Superbowl-show tidligere på året med den nye single ‘From the D 2 the LBC’.

Sangen er landet med en ny veloplagt musikvideo, hvor Snoop Dogg ryger en gigantisk joint, der får ham selv og Eminem til at hallucinere, hvilket forvandler dem til NFT’er fra Bored Ape Yacht Club-samlingen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen blev lanceret i forbindelse med en NFT-konference i New York. Både Snoop Dogg og Eminem har udtrykt deres fascination over den nye forretningsmodel, så de var selvfølgelig at finde på scenen, hvor de præsenterede deres nye sang.

De to rappere har semibeefet over de sidste par år, efter at Snoop Dogg undlod at inkludere Eminem på sin liste over verdens 10 bedste rappere og i forbifarten gav Dr. Dre skylden for hans succes.

Eminem gav blandt andet igen på disstracket ‘Zeus’, men nu lader de to giganter altså til endegyldigt at have lagt fejden bag sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af