Julia Fox vil gerne understrege, at hun ikke bruger Ozempic

Julia Fox vil gerne understrege, at hun ikke bruger Ozempic
Julia Fox. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Klodens største stjerner slanker sig med diabetes-medicinen Ozempic, men en af dem, der ikke er hoppet med på trenden, er angiveligt Julia Fox.

Fox har ellers været kritiseret for et vægttab, som flere kritikere finder mistænkeligt, men ifølge hende selv er der ikke noget at komme efter:

»Alle de her folk kritiserer mig og siger, at jeg bruger slankemidler som Ozempic, eller hvad det nu hedder«, udtaler hun i et interview med ET.

»Det har jeg ikke gjort, og det kunne jeg aldrig finde på at gøre. Der er diabetikere, som har brug for det«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@mariannas_pantry

#stitch with @fastnutrition another celebrity pretending like they don’t take ozempic even after they had an ozempic party…. #ozempic #weightloss

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Ozempic har været fokus for en kontroversiel debat, siden det sidste år gik viralt som stjernernes vidunder-slankemiddel, hvorefter det atter er begyndt at trække overskrifter igen de seneste måneder.

Trods den enorme opmærksomhed er det begrænset, hvor mange af stjernerne, som faktisk ønsker at bekræfte deres angivelige forbrug af medicinen, som koster tusindvis af kroner.

Ikke desto er det nu blevet så eftertragtet, at Novo Nordisk i december annoncerede, at man ville øge produktionen for at følge med den massive efterspørgsel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af