Trevor Noah kommer til Danmark med nyt show til sommer

Trevor Noah kommer til Danmark med nyt show til sommer
Trevor Noah. (Foto: Viaccom)

Trevor Noah optræder til sommer i K.B. Hallen med sit show ‘Off the Record’, der henter en del af sit materiale fra hans mange rejser rundt i verden.

Den sydafrikanske komiker har lavet stand-up i mere end et årti, men er bedst kendt som vært på ‘The Daily Show’, en tjans han overtog fra ikoniske Jon Stewart i 2015. Gennem sine syv år i stolen fik Noah anerkendelse for at gøre værtsrollen til sin egen. Især hans Donald Trump-parodier blev der god brug for fra 2016.

Trevor Noah var i weekenden vært ved Grammy-uddelingen for fjerde gang i træk. Ud over standup og tv-værtsskab gør han sig også som podcastvært og ikke mindst bestseller-forfatter med sin selvbiografi ‘Born a Crime’ fra 2016.

Billetsalget til showet starter 9. februar kl. 10.

Trevor Noah: ‘Off the Record’
18. og 19. juni
K.B. Hallen
Billetpris: 460-1.060 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af