Se Zendaya bære ‘Challengers’-filmplakat som kjole

Se Zendaya bære ‘Challengers’-filmplakat som kjole
Zendaya. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/GettyImages)

Det kan ikke være nemt for Zendaya og hendes stylist Law Roach at blive ved med at komme op med nye fortolkninger af tennislooks til ‘Challengers’ pressetour. Derfor er filmens plakat nu blevet til en glimmerkjole, som Roach har delt på sin Instagram.

Filmplakaten blev i sig selv rost, da den blev offentliggjort, for sit lækre retrolook og visuelle paralleller til plakaten fra Tom Cruise-filmen ‘Risky Business’.

Zendaya er blevet kendt for det der, med et glimt i øjet, kaldes method dressing. Altså at tilpasse sine premierelooks til filmens tema og kostumedesign. Det begyndte med spindelvævsreferencer til premieren på ‘Spider-man: No Way Home’ i 2021, men især i løbet af ‘Dune: Del 2’s pressetour var der mange spektakulære looks og dertilhørende omtale.

Efterhånden er det svært at undervurdere Zendayas betydning for en films succes, i og med at den 27-årige stjerne både har et enormt følge på de sociale medier og at mange traditionelle medier skriver spalte op og ned om skuespilleren, når der er premiere på en af hendes film.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af