Donald Trumps dom: Meme edition

Donald Trumps dom: Meme edition
Donald Trump. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Mens man glæder sig til premieren på ‘The Apprentice’, er der Donald Trump-nyt.

Internettet har haft en fest, siden Donald Trump igår blev kendt skyldig i alle 34 anklagepunkter om dokumentforfalskning, vedrørende sagen om tystys-penge til den tidligere pornostjerne Stormi Daniels.

Straffen er endnu ikke blevet udmålt, men bliver afsagt af sagens dommer i juli.

Det er endnu umuligt at sige, hvordan retssagen kommer til at påvirke præsidentvalget til november, men Donald Trumps kampagneside crashede, da dommen blev afsagt, fordi så mange forsøgte at donere penge til den nu dømte præsident.

Ikke desto mindre har mange, formentlig demokratisk hældende, internetbrugere været i mememaskinen og vi har fundet nogle highlights, startende med verdens mægtigste kvinde:

OMG! Antallet af anklagepunkter, som Trump er fundet skyldig i, er det samme som Taylor Swifts alder! Skynd dig at finde en Swiftie, der kan forklare dig, hvordan det teaser Reputation (Taylor’s Version)!

Jujubees Eartha Kitt-parodi fra ‘RuPauls Drag Race All Stars 5’ viste sig også at rumme potentiale til at beskrive Trump-dommen. Thirrrrrtyfour.

Du har ikke skrevet en nyhedsoverskrift, hvis den ikke rummer mindst én rekord.

Det kunne vel egentlig være interessant at se, hvad Googles nye AI-søgemaskine, der opfordrer til at putte lim og pizza og drikke urin, mon ville svare på det spørgsmål.

Stormi Daniels er populær these days og allerede igår havde Emily Ratajkowski iført sig sommerens trend:

(Foto: Gotham/GC Images/Getty)

Selvom et Donald x Saul-collab kunne være spændende, var der også mememagere, der mindede om, at Trump ikke nødvendigvis har brug for redning:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af