Kanye West x adidas Originals: Se hele New York-showet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er blevet bygget godt og grundigt op til lanceringen af Kanye Wests første kollektion for adidas Originals. Først kom der en teaser via Instagram, og i går kunne vi vise detaljerede billeder af ‘Yeezy 750 Boost’ – Kanyes hypede sneaker.

I aftes blev samarbejdet præsenteret med et show under New York Fashion Week. På første række sad blandt andre Beyoncé, Jay Z, Rihanna, Anna Wintour, Diddy, Alexander Wang og selvfølgelig Kim Kardashian West. På anden række (!) sad Justin Bieber sammen med Pusha T og Big Sean.

Kanye havde fået hjælp af den italienske performance-designer Vanessa Beecroft til at skabe showet. Beecroft er kendt for sine nærmest militærlignende performance-shows, hvor modellerne er i ført stramme bodystockings – her var det cirka 50 meget forskellige modeller, der var castet til at præsentere den enkle sportskollektion, som har været undervejs i omkring 18 måneder.

Der er fine sweatpants og bomber-jakker til begge køn og gode cropped toppe til kvinderne i kollektionen, men der er ingen tvivl om, at det er ‘Yeezy 750 Boost’-sneakeren, der skal langes over disken i stor stil, hvis samarbejdet skal blive en kommerciel succes.

Læs også: Lyt: Kanye West får hjælp af Sia og Vic Mensa på den autotunede ‘Wolves’
Kanye-x-Adidas6

 

Kanye-x-Adidas5

 

Kanye-x-adidas

 

Kanye-x-Adidas2

 

Kanye-x-Adidas3

 

Kanye-x-Adidas4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af