Lyt: Kanye West får hjælp af Sia og Vic Mensa på den autotunede ‘Wolves’

Lyt: Kanye West får hjælp af Sia og Vic Mensa på den autotunede ‘Wolves’

Yeezy season er i fuld gang, og ved en storstilet præsentation af sine nye ‘Yeezy Boost’-sneaker for Adidas i New York i går præsenterede Kanye West det splinternye nummer ‘Wolves’ med gæstevokal fra Sia og Vic Mensa.

Hvis man var bange for, at Kanyes kommende album ville bestå udelukkende af blødsødne ballader i stil med Paul McCartney-samarbejdet ‘Only One’ og ‘FourFiveSeconds’ med Rihanna og McCartney, viser ‘Wolves’ andre takter med en tilbagevenden til den minimalistiske, autotunede stil fra ‘808s & Heartbreak’ tilsat lidt af de dunkle undertoner og stålkolde instrumenteringer fra ‘Yeezus’, ikke mindst i Sias gæstevers. Mon Kanye har samme dystre stil i tankerne for sit kommende Taylor Swift-samarbejde?

‘Wolves’ er første nummer på det kommende og endnu unavngivne Kanye-album og er produceret af Cashmere Cat og Sinjin Hawke. Nedenfor kan du lytte til en optagelse af sangen fra Adidas-showet, inklusiv lidt publikumssnak og klapperi, samt den fulde præsentation af sneakersamarbejdet, hvor ‘Wolves’ kan høres i en bedre kvalitet fra 08:20.

I andre Kanye-relaterede nyheder har rapperen også luftet en bid af sit gæstevers på endnu et nummer fra protegeen Big Seans lovende album ‘Dark Sky Paradise’, og her er Yeezy heller ikke ligefrem i sit bløde far-hjørne. Du kan høre bidden her via Soundcloud

Læs også: Tre mulige udfald af et Kanye/Swift-samarbejde – ballade, rap-duet eller den store popsang?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af