Louis Vuitton caster Jaden Smith og ‘Final Fantasy’-karakter som kampagnemodeller

Louis Vuittons kreative direktør, Nicolas Ghesquiére, har de seneste dage lavet nogle bemærkelsesværdige annonceringer på sin Instagram-profil, hvor han har afsløret ‘Final Fantasy’-karakteren ’Lightning’ som det nye ansigt for modehusets ’Series 4’-kampagne. Og i går føjede Ghesquiére endnu et overraskende casting-valg til paletten med offentliggørelsen af Jaden Smith, som frontmand for forårets kvindekampagne.

En animeret spilkarakter virker måske som en besynderligt valg til at repræsentere et kæmpe modehus som Louis Vuitton, men ’castingen’ ligger fint i tråd med den futuristiske cyber- og anime-inspirerede kollektion, Nicolas Ghesquiére viste frem under den parisiske modeuge i oktober. Og så minder karakteren med det lyserøde hår umiskendeligt meget om en af Ghesquiéres yndlingsmodeller, den australske Fernanda Ly som gik forrest i modelrækken, da kollektionen først blev vist frem.

12357459_924135990973057_364421505_n

 
12357572_597323177083419_886493202_n

 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jaden Smith har tidligere skabt overskrifter for at kritisere og bryde med den kønsnormative opfattelse af, at mænd ikke kan gå i kjoler, ved netop at gå i kjoler. Lægger man dertil Nicolas Ghesquiéres fascination af anime-kulturen, hvor iscenesættelsen af kønnene ofte er flydende, giver unge rapper og skuespiller god mening som model for husets kvindekollektion.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af