Calvin Klein lancerer fuld FKA Twigs-kampagne – nye billeder og video

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere i år var FKA Twigs med i Calvin Kleins seneste #mycalvins-kampagne, og nu udvider parterne samarbejdet. Den engelske musiker er nemlig den ene af to modeller i Calvin Klein Jeans’ nye forårskampagne, hvor hun dyrker sine akrobatiske moves sammen med danseren Kaner Flex.

Kampagnen inkluderer en video instrueret af FKA Twigs – se den ovenfor – hvor en udvidet version af hendes seneste single, ‘Good to Love’, agerer soundtrack til de to danseres sensuelle interaktion – iklædt Calvin Klein, selvfølgelig.

»Det er med et glimt i øjet, sjovt, sexet, men stadig med den følelsesmæssige drivkræft og åbenhed, som jeg altid går efter, når jeg instruerer«, udtaler FKA Twigs ifølge en pressemedelelse.

»Jeg ville have noget, der føltes kunstnerisk futurisk, anspændt, nødvendigt, følelsesmæssigt kompleks, men i sidste ende stadig inkludere den forførende, frie og unge følelse af Calvin Klein. I det hele taget var den en ære at instruere en reklame for sådan et prestigefyldt brand – og oven i købet selv være med i den«.

De medfølgende, nye sort/hvide kampagnebilleder er skudt af fotografen David Sims og inkorporerer også sloganet »I ________ in my Calvins«. Se hele kampagnen nedenfor.

Læs også: Kendrick Lamar, FKA Twigs, Fetty Wap og Justin Bieber står i front for ny #mycalvins-kampagne

calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-001 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-007 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-010 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-013 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-016 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-019 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-022 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-025 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-028 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-031 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-034 
calvin-klein-jeans-s16-campaign_ph_david-sims-037

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af